Dárdai nem fogta vissza magát a Gulácsiéktól kapott pofon után - reakciók

Büszkék lehetnek Orbánék.

Forrás: herthabsc.de

Szombaton az nb1.hu-n jeleztük, hogy Dárdai Pál csapata, a Hertha hatalmas pofont kapott az RB Leipzig otthonában. A magyar trénernek ez volt a 200. tétmeccse vezetőedzőként, a jubileumi mérkőzés 6-0-s vereséggel zárult.

Dárdai a találkozó után azt emelte ki, hogy jól kezdték a találkozót, de két gólt is kaptak a semmiből. Arra is rámutatott, hogy most gyakorlatilag a nulláról kell kezdeniük mindent. Nagy terveik voltak ezen a meccsen, de nem sikerült ezeket valóra váltaniuk. 

Davie Selke megvédte Dárdait. A Hertha futballistája szerint nem kell edzőcseréről beszélni, a Hertha játékosai a szakember mögött állnak. 

"Nem akarok közhelyeket használni. Mindig lemaradtunk egy lépéssel, ez nem volt jó teljesítmény. Elnézést kérünk a szurkolóinktól, akik elkísértek bennünket. Minden kritikát el kell fogadnunk tőlük" - mondta Selke.

A lipcseiek szakvezetője, Jesse Marsch természetesen elégedetten foglalta össze a látottakat:

"Nagyszerűen futballoztunk ezen a találkozón. A meccs előtt azt éreztem, hogy a fiúk készen állnak erre az összecsapásra. Ebből a győzelemből szeretnénk építkezni a Bruges elleni BL-meccsre" - mutatott rá Marsch.

Yussuf Poulsen azt is kiemelte, hogy 4-0-s állásnál is sprintelt mindenki azért, hogy ne kapjanak gólt. Szerinte a győzelem mellett ez a hozzáállás is lényeges. A dán válogatott játékos hozzátette, hogy büszkék lehetnek magukra.
 

Legfrissebb híreink