Dárdai: nélkülem is megteszi a csapat az utolsó lépést

Berlin – A távozó kapitány szerint kijutunk az Eb-re.

Mint arról beszámoltunk, a Hertha BSC vezetősége arról tájékoztatta az MLSZ-t, hogy a klubcsapat sikeres szereplése érdekében nem járul hozzá ahhoz, hogy Dárdai Pál a német klub mellett a jövőben a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozzon, a helyét Bernd Storck veszi át.

 

A Hertha BSC közleményben reagált és erősítette meg a hírt, Dárdai Pál pedig a klub honlapján beszélt a helyzetről, amelyben többek között elmondta, hogy a magyar csapat nélküle is sikerrel teszi majd meg az utolsó lépést az Eb-selejtezőn.

 

 

„Természetesen tiszteletben tartom és elfogadom a Hertha döntését – kezdte Dárdai Pál. – Jó, hogy immár világosan lát mindenki ebben a helyzetben. Azt mindig kiemeltem, hogy a szívem az magyar. Mindenki tudja Magyarországon, mennyire szeretem a hazámat, mennyire fontos volt, hogy segíteni tudtam a válogatottat. Ez sikerült is, most már a helyes úton van a magyar válogatott, az ország ismét büszke lehet a csapatra. A felépített szerkezet a jövőben is működőképes lesz. Büszke vagyok arra, amit közösen elértünk. Biztos vagyok benne, hogy a gárda megy tovább ezen az úton és nélkülem is sikerrel veszi az utolsó lépést. Biztos vagyok benne, hogy Magyarország kijut az Európa-bajnokságra – tette hozzá Dárdai.

 

FTC: süket fülek, csak új kártyával lehet Szarajevóba menni

 

A Fradi 10 év után tanyázik először az NB I élén – VIDEÓ

 

NB I: öngólok, láthatatlan találat – 1. forduló góljai

 

Torghelle Sándor hatalmas hisztit csapott le – VIDEÓ

 

„Előkerült” a második Hali elleni Fradi-gól – VIDEÓ

 

A súlyos sérülést szenvedett Halmosi Pétert megműtötték.

 

A Debrecentől érkezhet nagy fogás Újpestre

 

Radó: nem szálltam be rosszul a meccsbe – VIDEÓ.

  

NB I: mennyien voltak az 1. forduló meccsein összesen? És átlagban? Szurkolókat számoltunk!

Legfrissebb híreink