Dárdai kiakadt, Ancelottit leköpték

Berlin – A bajorok olasz szakvezetője összeszólalkozott a hazai drukkerekkel.

Forrás: .

Dárdai Pál kissé kiakadt a szombaton lejátszott Herthe BSC-Bayern München mérkőzés után.

A mester a meccs előtt elmondta, örülne, ha csapata gólt szerezne, hiszen amióta ő az edző a berlinieknél nem szereztek még gólt a bajorok ellen. Emellett a német Bildnek azt is kifejtette, hogy ha jó napot fognak ki, akkor akár egy pontot is szerezhetnek, ami kisegíthetné a csapatát a gödörből.  

 

Az első gólra nem is kellett sokat várni, hiszen a 21. percben Plattenhardt passza után Ibisevic megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A meccsen szinte végig több helyzete volt a bajoroknak és sokkal többet birtokolták a labdát, azonban ennek az eredményére a 96. percig kellett várni, amikor is a 61. percben csereként pályára lépő Lewandoski vette be Jarstein kapuját, egalizálva ezzel. Így Dárdaiék örömét elrontva sikerült egy pontot szerezniük Ancelottiéknak. 

 

 

A magyar tréner mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy nem érdemtelenül nyertek volna a Bayern ellen, hiszen a pontmentést tulajdonképpen csak a rendkívüli hosszabbítási bónusznak köszönhetik a bajorok. Szerinte nem szabadna szomorkodniuk az eredmény miatt, hiszen nem akármilyen csapat ellen szereztek pontot, ráadásul jó játékkal. 

 

A német beszámolók szerint a mérkőzés vége után a hazai szurkolók leköpték Carlo Ancelottit, aki ezután bemutatott azoknak.

Legfrissebb híreink