Dárdai gólpassza sem volt elég Szalaiék ellen - videók

Meccset pótoltak a Bundesligában.

Forrás: Hertha BSC/Twitter

Bepótolta az első elhalasztott meccsét a Hertha, Szalai Ádámékhoz látogattak Dárdaiék.

A halasztásra azért volt szükség, mert a berlini csapatnál megjelent a koronavírus, többek között Dárdai Pál is megfertőződött.

A hazaiaknál Szalai kezdőként lépett pályára, míg a vendégeknél Dárdai Márton kezdett. Az igazán küzdelmes mérkőzésen a 36. percig kellett várni az első gólra, ekkor Dárdai szabadrúgását követően Tousart talált a kapuba.

Az egalizálásra négy percet kellett várni, ekkor Mwene rúgott egy hatalmas gólt.

A találkozón több gól nem született, Szalai Ádám 72. percet töltött a pályán, míg Dárdai Márton végigjátszotta a találkozót.

A Mainz jelenleg a 12. helyet birtokolja a tabellán, 35 ponttal, míg a Hertha a 17. 27 egységgel, ám két meccsel kevesebbet játszott a legtöbb csapatnál.

NÉMET BUNDESLIGA
29. FORDULÓ
Mainz–Hertha BSC 1–1 

Mainz, Opel Arena. Vezette: Sascha Stegemann.
MAINZ: Zentner – St. Juste, Bell (Hack, 37.), Niakhaté – Da Costa (Brosinski, 84.), Kohr, Mwene, Barreiro, Boëtius (Latza, 84.) – Szalai Á. (Glatzel, 72.), Onisiwo (Quaison, 84.). Vezetőedző: Bo Svensson.
HERTHA: Schwolow – Klünter, Stark, Dárdai M. – Zeefuik (Darida, 61.), S. Khedira (Boyata, 61.), Mittelstädt – Tousart (Ascacíbar, 61.), Guendouzi – Matheus Cunha (Radonjics, 71.), Córdoba (Piatek, 80.). Vezetőedző: Dárdai Pál.
Gólszerzők: Mwene (40.), ill. Tousart (36.)

Legfrissebb híreink