Dárdai gólja sem volt elég

Hatalmas lépést tett meg a Honvéd.

Forrás: molfehervarfc.hu

FEHÉRVÁR-HONVÉD 1-2

Hiába szerezte meg az első gólját az NB I-ben Dárdai Palkó, a Vidi 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Honvédtól. Nagyon fontos győzelmet arattak a kispestiek, akik így egy nagyon nagy lépést tettek az NB I-es tagságuk megtartása felé. Úgy néz ki, hogy a Fehérvár gödörbe került, nagyon gyorsan ki kellene másznia belőle, ha be akarja érni az éllovas Ferencvárost.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: A HONVÉD

Győzelmi kényszer, hozta a kötelezőt a csapat, sőt, annál is többet. Nagyon fontos három pontot szereztek a kispestiek, egy nagy lépést tettek a bennmaradás felé.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: BATIK GÓLJA

Sokáig úgy tűnhetett, hogy döntetlennel végződik a találkozó, ám Batik Bence ezt másképp gondolta. Rendkívül értékes gól szerzett, ami lendületet adhat a csapatának. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

21. perc: Hatalmas kavarodás volt a Vidi kapuja előtt, melynek végén Hidi elé került a labda, aki 17 méterről, két védő között laposan a kapuba lőtt. 0-1

44. perc: Dárdai Palkó az ötös jobb sarkától a jobb alsóba lőtt, Nikolics átadása után. 1-1

79. perc: Nagy Gergő jobb oldalról adott középre egy szögletet, amit Lovric csúsztatott középre, utána Batik az ötösről a bal felső sarokba fejelte a labdát. 1-2

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a Vidi a Mezőkövesdet látja vendégül, míg a Honvéd a Paksot fogadja.

JEGYZŐKÖNYV:

MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC 1-2 (1-1)
MOL Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött v.: Bogár
MOL Fehérvár FC: Rockov - Bolla, Musliu, Stopira, Fiola - Alef - Nego, Dárdai (Petrjak, 64.), Houri, Bamgboye - Nikolics (Zivzivadze, 64.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Uzoma (Bardea, a szünetben), Kamber, Batik, Lovric, Tamás K. - Szendrei, Hidi (Nagy G., 78.), Gazdag - Balogh N. (Nagy D., 67.), Bőle (Zsótér, 86.)
gólszerzők: Dárdai (45.), illetve Hidi (22.), Batik (80.)
sárga lap: Bamgboye (61.), Musliu (68.), Alef (78.), illetve Hidi (33.), Bardea (59.), Tujvel (83.), Tamás K. (90.), Nagy D. (91.), Zsótér (94.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink