Dárdai és a (magyar) szövetségi kapitánykodás

Határozott kijelentést tett a szurkolók kedvence.

Forrás:

Magyar edzők közül toronymagasan Dárdai Pál a legnépszerűbb a szurkolók között. A 43 éves szakember hét mérkőzésen irányította korábban a magyar válogatottat, 4 győzelem, 2, döntetlen és 1 vereség fűződik a nevéhez. Sokan, joggal, neki tulajdonítják, hogy kijutott a nemzeti csapat a 2016-os Eb-re, annak ellenére, hogy az utolsó mérkőzéseken és a seregszemlén már Bernd Storck irányította a gárdát, aki egyébként Dárdai javaslatára érkezett Magyarországra.

 

Ameddig nem Marco Rossi lett a szövetségi kapitány, sokan várták vissza a válogatott élére Dárdait, aki azonban a Kickernek elmondta, nem lesz többet szövetségi kapitány. Sem Magyarországon, sem máshol. Mint leszögezte, olyan típusú szakembernek gondolja magát, akinek a mindennapos munka fekszik igazán.

 

Dárdai beszélt a gyengén rajtoló Hertha új szakvezetőjéről is. Mint mondta, utódja, Ante Covic még nem hívta fel telefonon, de szerinte erre nincs is szükség. Hozzátette, kettejüket nem is lehet összehasonlítani, mert más iskolát képviselnek.

A Hertha 3 forduló után az utolsó előtti, 17., kieső helyen áll a Bundesligában 1 szerzett ponttal.

Legfrissebb híreink