Dárdai egy percet sem aludt a Bayern elleni meccs után

Berlin – Úgy érzi Ancelotti örült a döntetlennek.

Forrás:

 

A Bundesliga 21. fordulójában a Dárdai Pál vezette Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott a bajnoki címvédő Bayern Münchennel. A magyar edző a lefújás után roppant dühös volt, mivel csapata a 95. percig még győzelemre állt, de úgy érezte a bajorok bónusz ráadást kaptak a játékvezetőtől, amit az utolsó pillanatban ki is használtak.

 

A berliniek vezetőedzője a Nemzeti Sportnak adott interjút, melyben elmondta, hogyan sikerült feldolgoznia a szombati történteket.

 

„Rettenetesen idegesített, hogy a kilencvenhatodik perc elején még vezettünk a Bayern ellen, de mire a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek, már egy egy állt az eredményjelzőn. Oké, addig tart egy meccs, amíg a bíró lefújja, de akkor is roppant dühítő, hogy nem tudtuk kihúzni a végéig – kezdte Dárdai Pál, aki elmondta, hogy az iksz is nagyszerű eredmény a világ egyik legjobb csapata ellen. – A Bayern ellen csodálatos eredmény a döntetlen. Főleg úgy, hogy nem mázlival értük el. Épp ellenkezőleg, nem volt szerencsénk. Ha csak egy kicsi is lett volna, győzünk. Attól még, hogy nem sikerült, nagyon büszke vagyok a csapatomra. Ahogyan a Hertha-szurkolókra is – felemelő érzés volt telt ház előtt játszani. Óriási meccset vívtunk, minőségi futballal rukkoltunk ki, minden téren felvettük a harcot a müncheniekkel. Amit kértem a játékosoktól, maradéktalanul betartották, de a sors úgy akarta, hogy ne nyerjünk.”

 

Gulácsi Péter először a forduló válogatottjában - NB1.hu

Dárdai Pál elmondta, hogy a lefújás után nem volt alkalma szót váltani Carlo Ancelottival.

 

„Sajnos nem. Az ellenben jólesett, hogy a sajtótájékoztatón elismerőleg beszélt rólunk. Szimpatikus volt, úgy vettem észre, nagyon örült a döntetlennek. Nekünk pedig a következő hetekben kell megmutatnunk, hogy a jó teljesítményünk nem a véletlen műve volt. Ha valamiből hitet és bátorságot meríthetünk, az a Bayern elleni játékunk. Ha a tavaszi eredményeinket nézem, három pont mínuszban vagyunk, ami nem vészes. Szombaton viszont hazai pályán meg kell vernünk a Frankfurtot!” – mondta Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője.

Axel Kruse Jugend on Twitter

Legfrissebb híreink