Dárdai: borzalom és óriási edzői húzás

Könnyű vagy nehéz játék lenne a foci?

Forrás: herthabsc.de

Mint arról korábban beszámoltunk, megszerezte első pontját Dárdai Pál kinevezése óta a Hertha, a Stuttgart ellen játszottak 1-1-es döntetlent a Bundesligában.

Légiósaink: Dárdai kiváló húzása, Nagy és Kocsis is búslakodhat - NB1.hu

 

A lefújást követően a magyar tréner értékelte a látottakat.

"Két külön részre bontanám a meccset. Az első félidő borzalom volt, ki kell mondani az őszintét, egyáltalán nem tudtunk kontrollálni. A második félidőben a csapat azt hozta, amit kértünk tőlük előzetesen, és megvoltak a helyzeteink is, amiből jött az egyenlítés. Elégedettek lehetünk a ponttal, hisz ezúttal is bebizonyosodott: a futball könnyű sportág, csak nehéz játszani. A következő hetekben tovább kell gyűjtenünk a pontokat. Igazi csapat vagyunk, mindenki ugyanolyan értékes, mindenkinek megvan a saját feladata, a saját erőssége és a saját mentalitása, amivel segíthet."

Utóbbit bizonyítja Dárdai kiváló edzői húzása, a 79. percben ugyanis pályára küldte a mindössze 17 éves Luca Netzet, aki három perccel később betalált, ezzel a Hertha történetének legfiatalabb Bundesliga-gólszerzője lett.

"Nem nagyon emlékszem, mi történt, csak arra, hogy lőttem, a labda meg pár pillanat múlva a kapuban volt. Hatalmas érzés, nagyon boldog vagyok!" - értékelt a tehetséges játékos.

A Hertha jövő vasárnap az RB Leipziget fogadja.

Legfrissebb híreink