Dárdai azt hitte, 20 aligátorral találkozik a Hertha edzésén

Csodás üzenetet is kapott a szurkolóktól.

Forrás: Facebook/Hertha BSC

Mint arról korábban beszámoltunk, ismét Dárdai Pál lett a Hertha vezetőedzője. A magyar tréner kedden már meg is tartotta első edzését a csapatnak, erről itt írtunk:

Hertha: Dárdai megtartotta az első edzését - videó - NB1.hu

 

A 44 éves szakember a tréninget követően nyilatkozott érzéseiről.

"Az, hogy mi volt, nem érdekel, csak az a fontos, hogy mi van és mi lesz. Amikor 2015-ben elkezdtem az edzősködést, tapasztalatlan voltam, mostanra már van némi rutinom, és bár nehéz a feladat, a mostani csapat színvonalasabb erősebb és jobb, mint az egykori. Nagyon jók az első benyomásaim, még többet is kaptam, mint amire számítottam. Megmondom őszintén, azt számítottam, hogy 20 aligátorral találkozok, akik fel akarnak falni. Egyből megállapítottam, hogy ez a keret nem egyénieskedő játékosokból áll, mindenkinek megfelelő a mentalitása."

Hertha: Dárdai Pál elsírta magát - reakció - NB1.hu

 

A Hertha szombaton a Frankfurttal játszik bajnokit. Dárdai úgy fogalmazott, igyekeznek minél jobban felkészülni. 

"Automatizmusokat kell kialakítanunk, hogy stabilabb legyen a játék, ma például azt vettem észre, hogy labdavesztés után kicsit kinyíltunk középen. Nem vagyok bűvész, aki azt mondja, hogy 5-0-ra győzünk Frankfurtban, de mindent megpróbálunk."

Egy biztos: a szurkolók nagyon jól fogadták őt, és abszolút a legalkalmasabb személynek tartják a posztra. Kedden molinón üzentek neki és Andreas "Zecke" Neuendorf másodedzőnek, mégpedig ezzel a felirattal: "Kik, ha nem ti?"

Legfrissebb híreink