Dajka hektikusnak nevezte az Újpestet - ELŐZETES, VIDEÓ

Igazi ki-ki meccset játszanak a csapatok.

Forrás: Kisvárda

Nem sokára véget ér a bajnokság erre az évre, az utolsó előtti fordulóban Újpestre látogat a Kisvárda.

A DVTK elleni botlást leszámítva, jó formában vannak a lilák. 20 pontot gyűjtöttek eddig a bajnokságban, ezzel hatodik helyet birtokolják. Legutóbb a Paks vendégeként tudtak nyerni, Vignijevics mester akkor igazán elégedett volt a játékosailval. Mint minden csapat, az Újpest is szeretné jól zárni az évet. Ha sikeresen veszik az előttük álló akadályokat, akkor tapadhatnak az élmezőnyre.

A Kisvárda ugyan kiesett az NB III-as Pécs ellen a Magyar Kupából, viszont a bajnokságban egészen jól tartják magukat. Ugyanúgy 20 pontosak, mint a holnapi ellenfelük, azonban egy hellyel hátrébb tanyáznak. Legutóbb a Kispestet állították meg hazai pályán, ezt ismételnék meg egy másik budapesti csapat ellen.

Dajka László ezt várja a mérkőzéstől:

,,Az Újpest szereplése eléggé hektikus. Kitűnő eredmény idegenben, hazai vereség, ismét egy győzelem idegenben. Nem tudom mit fogunk kapni az Újpesttől, egyenlőre arra kell felkészülnünk, hogy mit akarunk játszani. Minél feljebb tolni a védekezést és labdát szerezni, helyzeteket kialakítani. Arra készülünk, hogy nagyon szeretnénk pontot, pontokat szerezni Újpesten is, bízom benne, hogy sikerülni fog."

Legfrissebb híreink