DAC: tudnivalók a rájátszásról

Ősi rivális elleni rangadó következik.

Forrás: dac1904.sk

A szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelynek már csak két mérkőzése van hátra a Fortuna Liga alapszakaszából.

A jelenleg harmadik helyen álló DAC nem indította a legjobban a tavaszt, idén még nem szerzett gólt, igaz nem is kapott, két döntetlennel kezdték tehát 2020-at Kalmár Zsolték.

Az már az első tavaszi fordulót követően eldőlt, hogy a sárga-kékek a második vagy a harmadik helyről vágnak neki a felsőház küzdelmeinek. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a rájátszás első fordulóját mindenképpen hazai környezetben kezdi majd meg a Dunaszerdahely. 

Bármelyik pillanatban aláírhat a DAC játékosa Lengyelországba - NB1.hu

Forrás: dac1904.sk Mint korábban beszámoltunk róla, szemet vetett a lengyel címvédő a DAC magyar játékosára, Vida Kristopherre. Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Tamás Márk nemrég elhagyta a Diósgyőr csapatát. A 26 esztendős védő a lengyel bajnokságban érdekelt Śląsk Wrocław ajánlatára bólintott rá. Szlovákiai sajtóhírek szerint Tamás példáját követheti Vida Kristopher.

A rájátszás első fordulóját 2020. március 14-15-én rendezik, a televíziós közvetítések miatt még változhatnak a játéknapok, illetve a kezdési időpontok. 

Hélder Cristóvao együttese a két gól nélküli döntetlen után, a közvetlen rivális, a második helyen lévő Zsolna ellen játszik majd a bajnokságban, idegenben, az alapszakaszt pedig otthon, az FC Spartak Trnava ellen zárja majd a DAC.

Az alapszakaszból hátralévő mérkőzések:
Március 1., vasárnap:

MSK Zilina - Dunaszerdahely

Március 7., szombat:
Dunaszerdahely - FC Spartak Trnava

A bajnokság állása: 

1. Slovan Bratislava 49 pont
2. Zilina 41 p.
3. Dunajska Streda 37 p. 
4. Ruzomberok 27 p.

Legfrissebb híreink