DAC-Trnava: Storck kérése és a "vasárnapi" gól - REAKCIÓ

A kihagyott tizenegyesről is beszélt.

Forrás: dac1904.sk/hu

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a Dunaszerdahely négy forduló után is hibátlan mérleggel rendelkezik a szlovák bajnokságban. Bernd Storck alakulata 2-1-es győzelmet aratott a Trnava ellen, a meccs hőse a két gólt szerző Ramirez volt. Schäfer és Kalmár is végigjátszotta a rangadót, előbbi egy szép gólpasszt is kiosztott. Érdekesség, hogy a diadallal történelmi tettet hajtott végre a DAC, hiszen a csapat még sosem kezdte ilyen jól a pontvadászatot. 

Bernd Storck a győzelem után Ramirez első találatát emelte ki. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya a gárdára váró El-selejtezőre is kitért.

"Kiegyenlített meccs volt, melyen gyönyörű találattal szereztük meg a vezetést. Németországban ezt Sonntagtornak, azaz vasárnapi gólnak hívják. Láttam az edzéseken Ramirezen, hogy milyen keményen odateszi magát, és gyakorolja az ilyen lövéseket. Megérdemelte ezt a szép gólt. A kabinban mondtam a fiúknak, hogy meg kell nyugtatnunk a játékot, mert az első félidőben hosszan előrevágott labdákkal próbálkoztunk, ami nem tükrözi a mi játékstílusunkat. A második játékrészre viszont változtattunk. Több helyzetet is kialakítottunk, és abban a stílusban futballoztunk, ami a miénk. A kihagyott büntető után is mentünk előre, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Most az izlandi mérkőzés vár ránk, egy nem könnyű helyzetben. A srácoknak mondtuk, hogy ne menjenek ezekben a napokban bevásárlóközpontokba se étterembe, hogy elkerüljük a fertőzést. Hétfőn újabb tesztelés következik" - nyilatkozta Storck.

A DAC a nemzetközi porondon a Hafnarfjördurral csap össze.
 

Legfrissebb híreink