DAC: Számozott bőröndökkel jelezték az ultrák, csomagolhatnak a játékosok

Dunaszerdahely - „No mi van?” kiáltásokkal és füttyel reagáltak a labdarúgók öltözőbe vonulására.

Forrás: ujszo.com

Kiderült, hogy a Senica elleni bajnoki előtt a DAC-drukkerek bőröndökkel jelezték, mely játékosoknak kellene csomagolniuk– írja az ujszo.com.

 

Az Aranyosmaróton elért 1:1-es döntetlen után meglepetésre a dunaszerdahelyi futballisták nem köszönték meg a szurkolók biztatását, pedig máskor mindig oda szoktak menni a sárga-kék szektorhoz, az eredménytől függetlenül. A drukkerek „No mi van?” kiáltásokkal és füttyel reagáltak a játékosok öltözőbe vonulására.

 

A futballisták nem kommentálták az esetet, ám állítólag azt nehezményezik, hogy a meccsek során néhány drukker trágár szavakkal illeti őket.

 

Az is kiderült, hogy a Senica elleni hazai bajnokit megelőzően egy reggelre számokkal jelzett kofferek kerültek a klubház bejáratához, amelyekkel a drukkerek azt jelezték, hogy a játékosok közül kiknek kellene csomagolniuk… A 6-os számú Ľubomír Michalík állítólag három bőröndöt is kapott.

 

A DAC nyolc forduló után az utolsó helyen áll a Fortuna Ligában, és április óta, sorozatban 12 bajnoki mérkőzésen nem tudott nyerni.

 

Legfrissebb híreink