DAC-Slovan: Holman és a csapata is üzent – videó

Friss hírek Guzmics Richárdról is.

Forrás: DAC 1904/Facebook

Szakmai- és egyéb szempontok alapján is a legnagyobb rangadóval folytatódik szombaton a szlovák bajnokság. A Dunaszerdahelyen elkészült MOL Aréna nyitómeccsén a második DAC vendége az ősi rivális, ráadásul listavezető Slovan Bratislava lesz. A két csapat között 8 pont a különbség a tabellán.
 
A találkozó iránt hatalmas az érdeklődés, amit jelez, hogy a hazai szektorokba már elfogytak a belépőjegyek. 
 
A mérkőzésre kiemelten készül a Slovan is, a pozsonyiak egyértelmű célja a bajnoki cím megszerzése, valamint az, hogy utána a Bajnokok Ligájában bejussanak a csoportkörbe. Legutóbbi edzőmeccsükön az orosz bajnokságban jelenleg 4., egyébként 12-szeres szovjet, 10-szeres orosz bajnokcsapatot, a Szpartak Moszkvát verték meg 3-1-re. 
 
A pozsonyiak egyik gólját ráadásul Holman Dávid szerezte, aki a téli erősítések ellenére továbbra is a pozsonyiak egyik alapjátékosa lehet. Guzmics Richárd azonban nem lépett pályára a találkozón.
 

Az nb1.hu-t arról tájékoztatták az informátorai, hogy Guzmicsnak még pótolnia kell a lemaradását. A védő azért van nehezebb helyzetben, mint újdonsült társai, mert Kínában már november elején vége volt a bajnokságnak és az edzéseknek, míg a Slovan még decemberben is meccseket játszott, január elején meg egyből elkezdték az edzéseket a pozsonyiak. A magyar meg január 26-án írta alá a szerződését. 
 
Az nb1.hu-t Guzmiccsal kapcsolatban arról is informálták még, hogy amint megfelelő edzettségi állapotba kerül, számít a játékra a Slovan szakmai stábja.
 
A jelek szerint azonban ez még nem szombattól következik be...

Legfrissebb híreink