DAC-Rózsahegy: csodás egyéni akció, önmagukat megbosszuló kapufák - GÓLOK TÖRTÉNETE

Strock szerint még semmi nincs veszve.

Forrás: dac1904.sk

DAC-RÓZSAHEGY 1-1

Döntetlent játszott a Slovnaft Cup elődöntőjének az első meccsén a DAC a Rózsaheggyel, így a vendégek várhatják kedvezőbb helyzetből a visszavágót. Ugyan a DAC meg tudta szerezni a vezetést, ám a szerencse nem állt a dunaszerdahelyi csapat mellé, hiszen három kapufát is lőtt Bernd Storck gárdája. A szívós rózsahegyiek második félidőben ki tudtak egyenlíteni, így kemény visszavágó jöhet.

A MECCS FŐSZERELŐJE: SCHAFER ANDRÁS

Schäfer András szerezte a DAC vezető gólját a 10. percben, sokáig úgy is tűnt, hogy ezzel eldöntötte a találkozót. A találata egy egyéni akció végén született és hihetetlen szép volt.

A MECCS KULCSMOMENTUMAI: A HÁROM KAPUFA

A 13., a 28. és a 86. percben is rúgott egy kapufát a DAC. Több góllal is nyerni tudott volna a Dunaszerdahely, azonban Fortuna nem állt a csapat mellé, még a Rózsahegy egyenlítő gólja után sem.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

10. perc: Schäfer a tizenhatos sarkánál szerzett labdát, majd megindult a tizenhatos felé, miközben lerázott három embert és a kapuba lőtt. 1-0!

 

Schäfer András szép gólja a Rózsahegy ellen ● 2020.06.17.

FK DAC Dunaszerdahely-Rózsahegy 1-1

 

84. perc: Boateng labdavesztése után, Brenkus vette be egy lapos lövéssel Jedlička kapuját. 1-1!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Így kifejezetten izgalmas visszavágó elé néz a két csapat, amin a Rózsahegy fogadja a DAC-ot. A másik ágon a Slovan 4-1-es győzelmet aratott az Aranyosmarót felett, így szinte biztos, hogy bejutnak a kupadöntőbe.

JEGYZŐKÖNYV:

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY - MFK RÓZSAHEGY 1:1 (1:0)
Slovnaft Cup, elődöntő, 1. mérkőzés, MOL Aréna, 2020.06.17., 18:00
Játékvezetők: Kružliak - Somoláni, Hancko Nézőszám: 319
DAC: Jedlička - Blackman, Kružliak, Šimić, Davis - Vida, Schäfer - Fábry (79. Sharani), Kalmár (K), Divković (46. Bednár) - Ramirez (79. Boateng) 
Rózsahegy: Macík - Čurma, J. Maslo (K), Mrva (80. Madleňák) - Ďungel (72. Kmeť), Kostadinov (44. Filinský), Múdry (80. Brenkus), Takáč, Mojžiš - Regáli, Almási (72. Gerec)
Gólszerzők: 10. Schäfer, ill. 84. Brenkus

REAKCIÓK:

Bernd Storck (DAC): „Jó meccs volt, de kár a kimaradt lehetőségekért. Főleg azokért, melyeket a második félidőben alakítottunk ki. Nem akart összejönni az utolsó passz vagy az utolsó lövés. A kapott gól előtt hibáztunk, de nem tudok semmit felróni a játékosaimnak. Ilyen a kupa, de minden lehetséges, és még nincs veszve semmi.”

Ján Haspra (Rózsahegy): „Nehéz meccset vívtunk egy olyan ellenféllel, aki teljesen máshogy játszott, mint legutóbb: gyorsabb, agresszívebb, szervezettebb volt. Öröm volt ma játszani, és ki kell, hogy fejezzem az elégedettségem a fiúk felé. Úgy érzem, a mérkőzés eleje és a vége volt a miénk. Hogy megérdemelt-e az eredmény vagy sem, azt nem firtatnám, 1:1 lett és ezzel várjuk a visszavágót. Ott dől majd el minden.”

Legfrissebb híreink