DAC: remek hírt kapott a légiós - reakció

Nem véletlenül boldog.

Forrás: dac1904.sk/hu

A Dunaszerdahely közleménye:

"Eric Ramirez mégis részt vesz a dél-amerikai kontinensviadalon, a Copa Americán. A venezuelaiak szövetségi kapitánya, José Peseiro a csapaton belüli koronavírus-fertőzések miatt változtatásokra kényszerült, így a DAC 22 éves támadóját is behívta a keretbe.

Venezuela a tornán, amelynek az utolsó pillanatban Brazília lett a házigazdája, sorrendben a hazai kanárikkal (holnap este közép-európai idő szerint 23:00 óra, a Digi Sport 1 élőben közvetíti), Kolumbiával (június 17.), Ecuadorral (június 20.) és Peruval (június 27.) találkozik. A két csoport első négy helyezettje jut a negyeddöntőbe.

Eredetileg Kolumbia és Argentína lett volna a házigazdája a Copa America 47. kiírásának, ám közülük az első az országban tapasztalható instabil politikai helyzet, míg a másik a koronavírus miatt vesztette el a rendezési jogát.

„Nagyon boldog vagyok, amiért lehetőségem nyílt Dél-Amerika legnagyobb tornáján képviselni a hazámat. Nem lesz egyszerű dolgunk, ám minden meccs 0:0-ról kezdődik. Mindent megteszünk, hogy elérjük a hőn áhított továbbjutást” – mondta Eric Ramirez, aki tavaly októberben a Paraguay elleni 2022-es vb-selejtezőn mutatkozott be a nemzeti csapatban."
 

Legfrissebb híreink