DAC: mit gondol a videóbíróról magyar válogatott játékos?

A bajnoki cím és a szurkolók is szóba kerültek.

Forrás: dac1904.sk/hu

A Dunaszerdahely közleménye:

"Nagyon nagy dolognak tartom, hogy Pozsonyban sikerült legyőznünk a Slovant, nagy ünneplést csaptunk az öltözőben. Ugyan nem nyertünk meg a bajnokságot, de véglegesítettük a második helyet és matematikai esélyünk is maradt még az első hely megszerzésére. Továbbá nagyon fontos, hogy a Slovan nem ellenünk ünnepelhette a bajnoki címét. Az eddigi négy szezonbeli meccs alapján már rászolgáltunk egy Slovan elleni sikerre. Egy csapat, amely ennyit küzd és tesz a győzelemért, megérdemli a sikert. Ezt nem a vasárnapi, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítményünk alapján mondom. Fegyelmezetten futballoztunk, ráadásul a szerencse is velünk volt ezúttal, hiszen a videóbíró háromból kétszer nekünk segített. Az eddigi mérkőzéseken mi domináltunk, vasárnap pedig az ellenfél birtokolta többet a labdát. Mélyebben védekeztünk, ezáltal lehetőségünk nyílt gyors ellentámadásokat vezetni és végül az egyik ilyenből be is vittük a döntő találatot. Viszont már az első félidőben is sok helyzetünk volt, így megérdemelt a siker” – mondta a vasárnapi győzelmünk margójára Schäfer András.

Távozik a Dunaszerdahely védője - részletek - NB1.hu

 

A DAC 22 éves középpályása, aki a múlt héten bekerült Marco Rossi, a nyári Európa-bajnokságra készülő bővebb keretébe, bővebben is kifejtette véleményét a videóbíróról: „Megoszlanak róla a nézetek. Szerintem egy jó elgondolás, de ha 25 percet áll miatta a játék, akkor nem túl szerencsés.”

A Haladás, az MTK és a Genoa egykori játékosa a Slovan stadionjában is remek teljesítményt nyújtott, ezúttal is ő futotta a legnagyobb távot a csapatból. „Az, hogy a szombati edzésünkre kilátogattak a szurkolók, nagy löketet adott nekem és az egész csapatnak. Sokat jelentett, hogy egy ilyen vírusidőszakban is megtalálták a módját, hogy támogassanak minket. Nagyon szépen köszönjük. Dominik Kružliakkal beszélgettünk a mérkőzés előtt, és mindkettőnkben olyan érzés volt, hogy nyerni fogunk Pozsonyban. Őszintén szólva, bennem már az előző meccsen is ez volt, de most végre sikerült is. A Nagyszombat elleni hazai siker – amikor még sok szurkoló lehetett kint – mellett a vasárnapi az eddigi legnagyobb győzelmem a DAC mezében. Van még két nagyon fontos mérkőzésünk. Amíg él a matematikai esély, addig mindenképpen a bajnoki cím a tét, de mindegyik összecsapáson diadalmaskodni akarunk és méltóképpen búcsúzni a szurkolóktól."
 

Legfrissebb híreink