DAC: Marco Rossi történelmet írna

Dunaszerdahely - Íme, az olasz mester várakozásai.

Forrás: parameter.sk

Az olasz szakember tudja, hogy a keretében nincsenek akkora variációs lehetőség, amikkel az általa erősebbnek vélt csapatokkal szemben eredményesen küzdhet meg a DAC, de bízik benne, hogy - csakúgy, mint a Honvédnál, ahol az esélyek ellenére bajnoki címet szerzett - kitalálnak valamit, amivel a csapata felé billenthetik a mérleg nyelvét - írta a Molcsapat.
 
“A Trnava 11 ponttal vezet, őket szerintem nem éri már be senki idén. Úgy gondolom, a Slovan és a Zilina is erősebb kerettel rendelkezik a miénknél, a Trencin pedig hozzánk hasonló játékerőt képvisel. Ezek a realitások, amikből ki kell indulnunk.”
 
“Elszántak és optimisták vagyunk, de nem csaphatjuk be magunkat: borzasztó nehéz dolgunk lesz, ha a felsőház élmezőnyében akarunk végezni, hiszen azok a csapatok, amelyekkel harcban állunk, jóval többet tudnak a felnőtt csapatukba invesztálni, mint mi” - tette hozzá Rossi.
 
A DAC az alapszakasz utolsó fordulójában is megütközik a listavezető Trnavával, majd tíz nappal később a kupában is találkoznak. “A negyeddöntőkben még nincs oda-visszavágó, csak egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, ezt pedig Trnavában rendezik majd. Meglátjuk, mi lesz” - mondta az olasz szakember.
 
“Az álmom, hogy történelmet írjunk Dunaszerdahelyen. A klubnak van egy Csehszlovák Kupa-győzelme, és végzett a harmadik helyen a csehszlovák, majd a szlovák bajnokságban is. Mi ezeket az eredményeket szeretnénk túlszárnyalni.”
 
 “Célokat nem úgy tűz ki maga elé az ember, hogy figyelembe veszi az összes negatív tényezőt, hanem úgy, hogy megfogalmazza, mi a maximum.Én még akkor is utálok veszíteni, ha a fiammal kártyázom, úgyhogy annyit biztosan ígérhetek, a végsőkig fogunk küzdeni.Csak akkor adjuk fel az álmainkat, ha már biztos, hogy nem érhetjük el őket. Most azért dolgozunk, hogy ez a pillanat, ha már elkerülhetetlen, minél később jöjjön el.”
 

Két fontos igazolást jelentett be a volt NB I-es fellegvár - NB1.hu

Két fontos igazolást jelentettek be

Legfrissebb híreink