DAC: magyar ifjúsági válogatott tehetség mutatkozhat be a Fradi ellen 

Portugál középpályás is debütálhat.

Forrás:

A téli felkészülés második mérkőzése egy igazi csemegét tartogat a DAC számára: szerdán, azaz ma 16:30 órai kezdettel a 32-szeres és a címvédő magyar bajnokcsapatot fogadjuk a MOL Arénában – jelezte a klub honlapja.

A DAC január 6-án, csütörtökön kezdte meg a téli felkészülést, és azóta már mérkőzést is abszolvált ebben a naptári évben. Szombat délelőtt a másodosztályú Ligetfalut győzték le 5-1-re (gólszerzők: Krstović 2, Moumou, Sharani és Ciganiks). 

Szombat óta csak minimális változások mentek végbe a Dunaszerdahelynél. A klub véglegesítette Alex Pinto érkezését: a 23 éves portugál jobbhátvéd két és fél éves szerződést kötött a DAC-cal. E hét hétfőjétől péntekig a Győr 19 éves támadó középpályása, Vitális Milán is a kerettel készül. A magyar ifjúsági válogatott játékos a saját klubcsapatának egyik mérkőzésén hívta fel magára edzőink figyelmét. A fiatal futballista azért van Dunaszerdahelyen, hogy jobban megismerhesse a környezetet, és hogy a csapatunkkal edzhessen. Arról, hogy akár az FTC ellen pályára léphet, az nb1.hu már két nappal ezelőtt beszámolt

„Ez egy hatalmas megtiszteltetés számomra, és ha lehetőséget kapnék a Ferencváros ellen, az még nagyobb dolog lenne. A klubok megegyeztek abban, hogy itt töltök néhány napot, de a tavaszi szezonban Győrben kellene futballoznom” – magyarázta Vitális.

ÉS ÍME, ANNAK A MECCSNEK AZ ÖSSZEFOGLALÓJA, AMIKOR AZ TC LEGUTÓBB A DAC VENDÉGE VOLT

Legfrissebb híreink