DAC: jön a playoff, teljes erővel mennek neki - reakció, videó

Vereség után üti a harci dobot a vezetőedző.

Forrás: FC DAC 1902

A szlovák Fortuna Liga rájátszásának záró fordulójában a Dunaszerdahely 1–0-s vereséget szenvedett Nagyszombatban. A DAC számára nem fejeződött be az idény, kedden az európai kupaszereplésért rendezendő playoff első mérkőzésén a Liptószentmiklóst fogadja.

SZLOVÁK FORTUNA LIGA
RÁJÁTSZÁS, 10. FORDULÓ
Spartak Trnava–DAC 1–0 (0–0)
Nagyszombat, City Aréna, 8037 néző. Vezette: Gemzicky
Nagyszombat:
Takác – Kostrna, Skrtel (Ujlaky, 42.), Kósa (M. Kozak, 59.), Mikovic – Szavvidisz, Procházka, Vlasko (K. Boateng, 70.) – Azevedo (Iván, 59.), Olejník (Bamidele, a szünetben), Bukata. Vezetőedző: Michal Gasparík
DAC 1904: Veszelinov – Blackman (Andzouana, a szünetben), Brunetti (Zuberu, 85.), Maly, Davis – Dimun (Nebyla, a szünetben), Muhamedbegovic, Njie – Moumou, Balogh N. (Szánthó, a szünetben), Andrezihno (Veselovsky, 69.). Vezetőedző: Martin Raaka (Joao Janeiro eltiltva)
Gólszerző: Bamidele (82.)

Martin Raška (DAC): „Szerettük volna eredményesen zárni a szezont, de a mai találkozó igazából nem az eredményről szólt. Ez volt Martin Škrtel aktív pályafutásának utolsó futballmeccse, ami rányomta a bélyegét a találkozóra. A nézők is emiatt látogattak ki a stadionba. Természetesen jó lett volna, ha számunkra kedvező eredmény születik egy ilyen fontos nap előtt, ami ránk vár. A következő mérkőzésig van három napunk, megpróbálunk majd veszélyesebben játszani. A két utolsó meccsünk után úgy tűnhet, hogy nem vagyunk elég magabiztosak, de ez már a múlt, közösen fel kell készítenünk a csapatot úgy, hogy megállja a helyét. Bízom benne, hogy a fiúkban megvan a kellő önbizalom, és kedden képesek leszünk győzni. Néhány játékosunkat pihentettünk, és ellenkezőleg: néhányuknak lehetőséget adtunk. Senki sem sérült meg, és lapos eltiltottunk sem lesz, így teljes erővel vágunk neki a keddi megmérettetésnek.”

Legfrissebb híreink