Curtis szerint terrortámadás történt az Újpest ellen

Radikális módszert lát célravezetőnek.

Forrás:

Széki Attila, azaz Curtis eléggé meg lett áldva azzal a képességgel, amit úgy hívunk, hogy szókimondóság. Ehhez még rátesz néhány lapáttal, hogy az ultrák között nőtt fel Újpesten, amióta meg abbahagyta a futballt, rapper lett. Nos, az utóbbiakat sem kell félteni. Pláne akkor, ha olyan dolgokról kell elmondaniuk a véleményüket, melyeknek sorsait a szívükön viselik.
 
Székinek ilyen az Újpest, imádott klubjával kapcsolatos nézeteiről mesélt a marsaxvideos.blogstar.hu-nak.
 
Ismét felelevenítette, hogy mit jelent számára az Újpest-család tagjának lenni, de mesélt a kecskeméti és a szolnoki évekről is. Majd jön az interjú legkeményebb része, a lilák jelene, a címerkérdéssel.
 
„Az Újpest Magyarország egyik legnagyobb klubja. Többek között olyan legendák játszottak itt, mint Szusza, Bene, Szlezák, Dunai vagy Törőcsik. Klubszinten rengeteg sikert és elismerést adott a magyar labdarúgásnak. A belga tulajdonos nem méltó a klubhoz, mert csak a saját, önös érdekeit nézi. A címerváltoztatás meg konkrétan terrortámadás a szeretett csapatom ellen! Gyűlölöm az összes olyan embert, aki hozzájárult vagy asszisztált ahhoz, hogy a klubunk ilyen helyzetbe kerüljön! A bíróság elbírálta és meghozta a döntését, miszerint vissza kell állítani az eredeti címert. Ennek ellenére a klubvezetés nem tette meg a megfelelő lépéseket az ügy érdekében, így már csak valami radikális módszert látok célravezetőnek Azt, hogy olyan büntetés szabjanak ki a belgára, amitől kénytelen lesz visszaállítani az eredeti címert, mert ameddig csak pár tízezer forintos büntit kap, addig nem fog lépni.”
 

Legfrissebb híreink