Curtis és Szűcs Lajos 9 év után ismét egymás ellen

Budapest – Az újpesti rapper újra felveszi a futballcsukát.

Forrás:

Ahogy azt korábban megírtuk, az NB II-es futsalcsapat TFSE a vezetősége szerződtette a Ferencváros korábbi közönségkedvenc kapusát, Szűcs Lajost.

Az egykor fradista mellett most egy korábbi újpesti játékos is a másodosztályban folytatja. Széki Attila, akit zenei szakmában Curtis néven ismerhetünk, az utóbbi években Majkával az oldalán sikert sikerre halmoz a színpadon, most azonban a Kazincbarcikai Ördögökkel szeretne sikert elérni.

 

Bár a TFES és a Kazincbarcika eltérő csoportban kezdi meg szeptemberben a szezont, ha mindkét csapat jól teljesít, az NB I-be jutásért a Fradi és az Újpest ex-focistája örökrangadót vívhat egymással.

 

 – Ha úgy alakul, ez megadná a meccs pikantériáját – mondta Szűcs a futsalhungary.hu-nak. – A futsalszabályoknak először az interneten néztem utána, de az embernek játék közben még nem mindig ugrik be, mit is olvasott pontosan. A bajnokságra belejövök, mint kiskutya az ugatásba – tette hozzá a kapus, aki a teremben is felveszi majd legendás sapkáját. – Ha úgy világít a reflektor, szükségem lesz rá.

 

– Nekünk is az NB I a célunk, remélem, összejön az a bizonyos meccs Szűcs Lajosék ellen. Korábban, amikor Kecskeméten játszottam, már találkoztam vele ellenfélként – emlékezett vissza Curtis, aki 2007/08-as szezonban tagja volt a KTE NB II-es bajnokcsapatának, amely a Szolnokot és a Ferencvárost megelőzve jutott fel az elsőosztályba. – A csapat megpróbálja úgy szervezni a találkozóit, hogy ne ütközzenek az előadói teendőimmel. Igyekszem majd minden mérkőzésen ott lenni, és folytatni az egymeccses győzelmi szériámat – tekintett a jövőbe az újpesti rapper.

 

Legfrissebb híreink