Cukiságfaktor: Megjött Dzsudzsákkal "a nézését meg a járását"

Ebes – „Mert a csapatunk, a mi csapatunk, győzni fog, mert mi jól drukkolunk!+ – éneklik az apróságok, amelyet látnod kell!

Forrás:

Az Összefogás XI. Sportegyesület "Nem vagyunk mi kispályások!" címmel kiírt pályázatára jelentkező ebesi Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is „nekiesett” Kis Grófo klasszikusának.

 

A ripost.hu rálelt a cuki kisiskolásokra, akik a 44 év után újra Európa-bajnokságon játszó fociválogatott tiszteletére gondolták újra a szöveget.

 

„Mert a csapatunk, a mi csapatunk, győzni fog, mert mi jól drukkolunk! Dzsudzsák Balázs, Dzsudzsák Balázs, Magyarország sztárja; hogyne volna, hogyne volna csapatkapitánya”. Új szurkolói himnusz született?

 

 

Itt az eredeti verzió:

 

 

Nem ez az első, hogy a magyar futballválogatott, illetve annak játékosa ad ihletet. Ki ne emlékezne egy másik mulatós sztár, Jolly számára, amelyet a Ferencváros támadója, Böde Dániel tiszteletére írt, azaz a „No roxa áj ( A Magyar futballhős tiszteletére)”.

 

 

Az éneklő kicsik egyébként így jellemezték magukat:

 

„Ebes Hajdú-Bihar megye kis ékszerdoboza Debrecen és Hajdúszoboszló között. Az Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola első osztályos tanulói vagyunk. Nagyon szeretünk énekelni, focizni. Számunkra legfontosabb a vidámság, a győzni akarás, az Eb-n a leghangosabb szurkolás.”

Legfrissebb híreink