Csökkenő fizetések: a ZTE-játékos őszinte reakciója

Jótékonykodott a párjával.

Forrás: ztefc.hu

A honlapunkon is többször beszámoltunk arról, hogy futballisták és szurkolók próbálnak segítséget nyújtani a koronavírus miatt kialakult helyzetre reagálva. A sorba beállt Tamás Krisztián is, aki a párjával, Takács Tamarával 1 millió forintot adományozott a Szent László Kórháznak.

"Ebben a helyzetben ami most a világban és Magyarországon kialakult, úgy éreztem kötelességem segíteni a kórházat. Ha csak egy kis téglát tudok hozzátenni az ügyhöz, már megérte, és a párommal úgy éreztük, hogy ezt meg kell tennünk. Hálával tartozunk minden ott dolgozónak, hogy ebben a helyzetben erejüket nem kímélve dolgoznak a betegekért. Hozzáteszem, szerencsére nincs a családunkban érintett, így beteg sem, de azt gondoltuk: az az alap, ha mi is segítünk, a pénz pedig már el is utaltuk" - nyilatkozta a zaol.hu-nak a ZTE 24 éves futballistája.

Arról is olvashattak már az nb1.hu-n, hogy több csapatnál fizetéscsökkentések következhetnek. A Zalaegerszegnél is hasonló intézkedés léphet életbe. Tamás szerint a labdarúgók sem jelenthetnek kivételt.

 

"Nézze, mi futballisták sem lehetünk kivételek. Munkahelyek szűnnek meg, vállalkozások mennek tönkre és zárnak be, mi miért lennénk mások? Ki kell vennünk a részünket a terhekből" - világított rá a labdarúgó.

 

Tamás Krisztián 758 percet kapott a bizonyításra az NB I mostani szezonjában. Tamást a télen meg kellett műteni, hiszen a talpcsontjából letört egy csont, ezt kellett visszacsavarozni. Érdekesség, hogy a futballista játékjogát a MOL Fehérvár birtokolja, az újonc egerszegieknél kölcsönben szerepel. 

Legfrissebb híreink