Csizmadia kicsit bírózott, Szalai hiányolt valamit - reakciók

Miben kell javulnia a Fehérvárnak?

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, a Fehérvár 2-1-re nyert a Budafok otthonában a 25. forduló zárómeccsén. A meccs után Csizmadia elmondta, hogy elégedett a csapatával, valamint minimálisan bírózott is, míg Szalai a játék ritmusáról beszélt.

 

Budafok-Vidi: Zsóri és az újonc balszerencséje - NB1.hu

 

 

Csizmadia Csaba (Budafok): ,,Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy megbeszéltük a srácokkal, le szerettük volna támadni a Videotont, le is támadtuk. Egész jól működött, nagyon sok labdát szereztünk, de jött a gól, teljesen váratlanul. Onnantól kezdve továbbra is csinálták a srácok azt, amit megbeszéltünk, hogy letámadjuk őket, labdát szerzünk. Azt éreztem, hogy sokkal dominánsabbak vagyunk, egyenlítettünk és büntető hagytunk ki az első félidőben. A második félidőben 2-3 olyan kontralehetőségünk volt, amiből akár Kovács Dávid, akár Skribek tiszta helyzetből nem talált kaput. Nem szabad megengednünk, hogy ilyen helyzeteket elpuskázzunk. A mérkőzésnek az utolsó 20-25 perce egyértelműen a Videotoné volt. Visszanéztem az előbb a pontrúgás-szituációt, kicsit könnyen fújta be a játékvezető, de így nem szabad gólt kapni. Olyan minőségi játékosai vannak a Fehérvárnak, akik ilyen rögzített szituációban eldönthetnek egy mérkőzést, így történt most is. Zsóri Dani elcsúszott a labdában, nagyon sajnálom szegényt. Sajnálom a csapatom, mert maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal."

A kihagyott tizenegyes nem zavarta meg a Budafokot Csizmadia szerint, valamint a mutatott játék ezen a meccsen is bizakodásra ad okot.

Szalai Tamás (MOL Fehérvár FC): ,,Azt gondolom nem kezdtük jó ritmusban ezt a találkozót. Igaz, hogy rúgtunk egy gólt, de nem nagyon találtuk a játék stílusát. Ez a második félidő 15. percéig így is volt. Az utolsó 20 percben a srácok felpörögtek, ott már nagyon jó ritmusban kezdtünk el futballozni, jöttek a helyzetek. Az utolsó passzok sajnos hiányoztak. A szélén jóval több kettő az egyet kellett volna kialakítani. A végén egy szerencsés góllal, amit ha jól láttam, öngól volt, megnyertük a találkozót."

Szalai Tamás elmondta, hogy a helyzetkihasználáson még javítania kell a csapatnak, mert az ilyen mérkőzéseket dominálni kell.

Legfrissebb híreink