nb1.hu

Csíkszereda: László Csaba szerint a cél nem változott

Valóban érkezhet Vernes Richárd.

Bízik a székelyföldi FK Csíkszereda rájátszásba jutásában László Csaba, aki szakmai igazgató és megbízott vezetőedző a labdarúgóklubnál.

Előbbi pozíciójába szeptemberben nevezték ki az 58 éves székelyudvarhelyi születésű szakembert, utóbbi területen pedig váratlanul kell helytállnia Francisc Dican vezetőedző helyett.
    
A naptári év utolsó mérkőzésén, Temesváron ül le a kispadra László Csaba, aki a közmédiának nyilatkozva csütörtökön elmondta: a klub érdekében vállalta a rövid beugrást.
    
"A futball ilyen, az élet ilyen, vannak váratlan meglepetések" – fogalmazott, hozzáfűzve, ez a legjobb megoldás, hogy segítse a csapatot. Meglátása szerint a legnagyobb ajándék karácsonyra a csíkszeredai futballdrukkereknek a három pont megszerzése lenne.
    
Kiemelte: a cél változatlanul az, hogy az első hatban végezzenek a húszcsapatos román másodosztályban, amelyben 15 forduló után a hatodik helyen állnak. Mint hangsúlyozta, négy mérkőzésük van hátra, három győzelemmel pedig biztosítanák helyüket a playoffban.
    
A téli szünet után január 16-án találkozik ismét a keret, addigra reményei szerint már lesz végleges megoldás az edzői posztra. Megerősítette azt az értesülést, amely szerint szóba került a Honvéddal 2017-ben magyar bajnok Vernes Richárd szerződtetése. Mint mondta, bízik benne, hogy a játékos januárban már velük kezdi a felkészülést.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek