Csertői figyelmen kívül hagyja az odavágót

Megmondta, mire lesz szükségük a Puskás ellen.

Forrás:

Kifejezetten jó előjelekkel várhatja a Paks a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját. Csertői Aurél legénysége Felcsúton tudott múlt héten 2-1-es diadalt aratni, s így előnyösebb helyzetbe hozták magukat a második meccsre, ráadásul a hétvégén a Lokit is sikerült megverniük a bajnokságban. Ezzel szemben a Puskás súlyos vereség után várja a mai összecsapást.
A múlttal viszont nem törődik az atomvárosiak trénere, ma is győzelemre akar játszani.
 
- 0-0-ról fog indulni a meccs. Óriási koncentráció, fegyelem és nagyon jó játék kell ahhoz, hogy továbblépjünk. A támadás és a védekezés is fontos lesz, de úgy kell nekiállnunk, hogy csak győztes meccsel tudunk negyeddöntőbe jutni – nyilatkozta a klub honlapjának Csertői Aurél.
 
Ha a paksiaknak sikerül ma vezetést szerezniük, szinte lehetetlen feladat elé állítják a Puskás Akadémiát, ráadásul rendkívül jó a mérlegük a felcsúti gárda ellen. Elmúlt öt találkozásuk alkalmával három győzelem mellett, egy döntetlent és egy vereséget jegyeznek, mely a tavalyi idény végén esett.
 
Tehát minden jel arra mutat egyelőre, hogy ma a paksi szurkolók örülhetnek majd a továbbjutásnak, de tavaly hasonló szituációból sikerült kiverekednie a továbbjutást a Puskás Akadémiának.
 
Magyar Kupa, nyolcaddöntő, második mérkőzés
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 17.00
Az első mérkőzésen a Paks győzött Felcsúton 2-1 arányban
 
További mérkőzések időpontjai a linkre kattintva érhetők el.

Legfrissebb híreink