Cseri üzent Rossinak - videó

Nem csak gólt rúgott a listavezetőnek.

Forrás:

Mint ismert, hazai pályán 3-0-ra verte meg a Ferencvárost a Mezőkövesd. A mérkőzés egyik legjobbja Cseri Tamás volt, aki egész meccses kiváló munkája mellett még egy gólt is szerzett.

 

Security Check Required

(null)

 

Kuttor Attila a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy a válogatottba ő nem ajánl senkit, ez nem is az ő dolga. Azonban, ha Marco Rossi látta a meccsüket, akkor biztos felfedezett olyanokat, akik méltóak a címeres mezre.

 

Kövesd-Fradi: Kuttor nem ajánlana senkit a válogatottba, de... - reakciók - NB1.hu

Forrás: Játékosként már nyert a Fradi ellen Kuttor Attila, ám most már első edzői sikerét is elkönyvelheti a zöld-fehérek ellen. 3-0-ás sikert arattak hazai pályán, ezzel e meglepetéscsapat újabb meglepetést okozott. Nem csak nyerni tudott a csapat, hanem Kuttor szerint a legjobbjukat nyújtották, amióta ő a vezetőedző.

 

A Mezőkövesd mestere ugyan neveket nem mondott, de szavai sokat sejtettek, hogy a hónapok óta válogatott formában játszó Cserire gondolt. A gólja mellett, olyan gyönyörű cseleket is bemutatott, amivel nemzetközi szinten is megállná a helyét.

 

Security Check Required

(null)

 

A játékos is értékelt a meccs után, üzent is a szövetségi kapitánynak:

 

,,Felkészültünk a Fradiból, tudtuk, hogy jó játékosokból áll a csapatuk, ezért megpróbáltuk hibára kényszeríteni őket a saját térfelükön. Be is jött ez a taktika, a szerzett labdákból rúgtuk a góljainkat. Az első félidőben szerzett három góllal el is döntöttük a mérkőzést, a második 45 percben arra koncentráltunk, hogy ne kapjunk gólt, nehogy a nyakunkra jöjjenek. Szerencsére jól állta a sarat a védelmünk. Megérdemelten nyertünk. A letámadás, a presszing tudatos volt, erre készültünk, és szerintem meg is leptük ezzel a Fradit, mert arra számítottak, hogy beállunk védekezni ellenük. Állítólag 73:27 volt a labdabirtoklás aránya a javunkra az első félidőben, nekünk ez a játékunk, szeretjük, ha nálunk van a labda, szeretünk dominálni. A harmadik gólnál sikerült kijátszanunk az ellenfél védelmét, edzésen is gyakoroljuk ezeket a kispályás megoldásokat. Válogatottság? A meghívó kézbesítése nem az én feladatom…"

Legfrissebb híreink