Cser-Palkovics levele a szurkolói kártya nélküli MK-döntőért

Budapest – „Biztosítsanak azonos feltételeket a fehérváriaknak.”

Forrás:

Székesfehérvár polgármestere közleményben, míg Juhász László önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón foglalkozott a május 20-i Magyar Kupa-döntő fehérvári drukkereket érintő problémáival – adta hírül a feol.hu.

 

„Ebben a formában a szurkolói kártya nem jó megoldás. A magyar stadionok konganak az ürességtől, közpénzből épülnek az új létesítmények, mindenkinek az lenne az érdeke, hogy minél többen menjenek a stadionokba. Ez a kártya gátat szab azok számára, akik nem járnak rendszeresen mérkőzésre. Joggal váltott ki Fehérváron felháborodást, hogy a döntőben kevesebb szektort kapott a Vidi. A magyar foci egyik ünnepét semleges helyszínen kellene megrendezni. A versenyhátrányt az is okozza, hogy nem fele-fele arányban biztosítják a helyszínt a szervezők, a fehérváriak alig húsz százalékát kapták meg a Groupama Arénának – hangsúlyozta Juhász László.

 

(fotó:szekesfehervar.hu)

 

Cser-Palkovics András levélben fordult Csányi Sándor MLSZ-elnökhöz, hogy ha már nem is semleges pályán rendezik meg a Magyar Kupa döntőjét, legalább tegyék lehetővé a szurkolói kártyával nem rendelkezők számára is a bejutást a mérkőzésre, és biztosítsanak azonos feltételeket a fehérváriak számára. Választ azonban még nem kapott a városvezető.

 

„Szeretnék csatlakozni a klub vezetőihez, és arra kérni a Vidi-drukkereket, hogy a körülmények ellenére is, aki megteheti, az a helyszínen szurkoljon a csapatnak a kupadöntőn" – fogalmazott közleményében a székesfehérvári polgármester.

 

A Fradi ultrái nem lesznek ott a stadionban a Magyar Kupa döntőjén.

 

 

 

Legfrissebb híreink