Csehországból érkezik a Vasas első nyári szerzeménye

Budapest - A korábbi uánpótlás válogatott védő három évre írt alá.

Forrás: vasasfc.hu

A cseh Vít Benes és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója csütörtökön aláírták a korábbi utánpótlás válogatott védő 2020. június 30-ig szóló szerződését. Benes a Dániába igazolt Korcsmár Zsolt helyettese lehet majd az angyalföldieknél

 

„A 28 éves belső védő elnyerte mind a vezetés, mind a szakmai stáb tetszését. Új játékosunk jelentős cseh első osztályú múlttal és Európa Liga tapasztalattal rendelkezik. Július 1-től a mi játékosunk, és csak jelenlegi klubján, az FK Baumit Jablonecen múlik, hogy a június 29-én esedékes első Európa Liga mérkőzésünkön, már pályára léphet-e csapatunkban. Sok sikert, mihamarabbi beépülést kívánunk a Vasas család közösségébe” – nyilatkozta a kontraktus aláírását követően Vancsa Miklós a vasasfc.hu-nak.  

 

Vít Benes 1988. augusztus 12-én született a csehszlovákiai Ústí nad Labemben. A 192 centiméter magas és 83 kilogramm súlyú középhátvéd 2006 és 2010 között a Kladno csapatát erősítette, majd 2010-től mostanáig a Jablonec csapatában játszott. A 182 mérkőzésen 12 gólt szerzett. Csapatával 2012/13-as kiírásban Cseh Kupát nyert. Tagja volt hazája U21-es válogatottjának. 

Legfrissebb híreink