Csányi szerint ezért maradhatott Storck a kapitány

Budapest - Utolsó esélyt és utasításokat is kapott a német.

Forrás:

Pár nappal az andorrai vereség után felajánlotta a lemondását Csányi Sándor MLSZ elnöknek Bernd Storck szövetségi kapitány. Csányi azonban arra kérte, ne tegye meg ezt a nyilvánosság előtt is, hanem várja meg az elnökség döntését – nyilatkozta Csányi Sándor az m4 sportnak.

 

Az elnökség figyelembe véve a múlt eredményeit, és azt, hogy legalább 10 olyan játékos hiányzott a keretből, akik játszottak volna Andorrában, végül a kapitány megtartása mellett döntött. Ettől függetlenül nem midenki értett egyet a kapitány válogatási elveivel, és arra kérték, hogy a jövőben szorosabbra fonja a kapcsolatatot a klubcsapatok edzőivel és a különböző bizottságok szakembereivel is.

 

Csányi azt is elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen csalódást okoztak a magyar válogatott szurkolóinak, éppen ezért a következő három hazai világbajnoki selejtezőre egységesen ezer forintért válthatnak majd belépőt a drukkerek, a bérleteseknek pedig visszaadják a különbözetet.

 

„Úgy véljük, a magyar válogatott jobb annál, mint amit Andorrában mutatott, éppen ezért adunk Storck úrnak még egy esélyt” – nyilatkozta az elnök.

 

Legfrissebb híreink