Csalódottan, de a jövőbe tekintve értékelt Gulácsi

A magyar bravúrjai ellenére sem tudtak pontot szerezni a lipcseiek.

Forrás:

Gulácsi hatalmas bravúrokkal igyekezte segíteni csapatát a Bayern München ellen. Több szemkápráztató védést követően azonban a 83. percben Frank Ribéry be tudta venni a magyar hálóőr kapuját, és megszerezte a három pontot a Bayernnek.
 
A lefújás után csalódottan értékelt a lipcseiek magyar kapusa.
 
- Jól játszottunk és bátran küzdöttünk. Támadásban és védekezésben is szép megoldásokat mutattunk. Apró dolgok döntötték el a találkozót, nagyon sajnálom, hogy az erőfeszítésünk végül pontban nem ért semmit sem ma – nyilatkozott Gulácsi. - Ennek a meccsnek önbizalmat kell adnia a jövőre nézve, mert összességében egy jó teljesítmény volt. Méltó ellenfelei voltunk a Bayernnek, és jövőre megpróbáljuk le is győzni őket."
 
- Kilencven percen keresztül kiegyenlített volt a mérkőzés - egy döntetlen igazságosabb lett volna - kezdte Ralf Rangnicek a meccs lefújását követő elemzését. - Sajnos nem védekeztünk jól a 83. percben, a többi Ribéry-n múlt. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Csalódottan megyünk haza, de voltak pozitívumok is. Most megmutattuk, jogunk van ott lenni, ahol vagyunk. Össze kell gyűjtenünk most minden erőnk az utolsó hazai meccsünkre idén a Bréma ellen. Nyerni akarunk, és akkor örömmel tekinthetünk vissza a szezon első felére, egy jó pozícióból.
 
A lipcseiek sztárja Werner is csalódottan beszélt: "Kemény, küzdelmes meccs volt. Mindkét csapat beleadott mindent. Szégyen, hogy nem szereztünk pontot, de erre mindig fel kell készülnöd, ha itt játszol - egyszerűen ma nem jött össze. Az eredmény ellenére emelt fővel távozhatunk."
 
Lewandowski kiugrásánál…

;…és Kimmich fejesénél is nagyot mentett a magyar válogatott hálóőre. 

A bajorok vezetőedzője, Niko Kovac egészen más hangulatban értékelte a mérkőzésen történteket: "Nem volt egy kifejezetten látványos meccs, de a játékosaim hatalmas lelkierőről tettek tanúbizonyságot. Kaptunk egy kis segítséget tegnap [a Dortmund kikapott], és ebből előnyt kellett kovácsolnunk. Megszereztük, amit akartunk ma."
 
A müncheniek sztárja, Thomas Müller egyetértett edzőjével: "Tudtuk mi forog kockán, mert láttuk a Dortmundot előzőnap a TV-ben. Elképzelheted milyen fontos volt számunkra ez a meccs. Szerettünk volna jobban játszani, de mi alakítottuk ki a nagyobb helyzeteket. Végül úgyis az számít, hogy nyertünk, és most visszatértünk [a bajnoki címért folytatott versenybe.]."
 

Legfrissebb híreink