nb1.hu

Családi tragédiáról beszélt az NB I-es aranyéremmel rendelkező játékos

A Győrrel lett első.

Völgyi Dániel komoly NB I-es rutinnal rendelkezik. A HLSZ adatbankja szerint 185 élvonalbeli bajnokin szerepelhetett a futballista, aki a fellépései során 19 gólt szerzett. Völgyi a karrierje során többek között az Újpestben, a Győrben és a Lokiban is megfordult. Legnagyobb sikerét az ETO-val érte el 2013-ban, ekkor bajnoki címet szerzett a legmagasabb osztályban. 

Völgyi jelenleg a Budapest bajnokságban érdekelt Gázszer csapatát erősíti. A labdarúgó a Blikknek elmondta, nehéz időszakon van túl, többek között testvérét is elveszítette. Ebben az időszakban Józsi Györgyre támaszkodhatott. Józsi neve is ismerős lehet sokaknak, hiszen ő korábban például a Fradiban is szerepelt.

"Nehéz időszak van mögöttem, és Gyuri sokat segített. Az elmúlt években több nehézségem akadt, túlvagyok egy szakításon, a foci profi része is lezárult a számomra, de a legnagyobb törés bátyám elvesztése volt. Nagyon nehezen dolgozom fel mind a mai napig a halálát, hatalmas űrt hagyott maga után. Gyurival 15 éve vagyunk barátok, ebben az időszakban is nagyon sokat segített, hogy talpra álljak. Kicsit már olyan nekem, mintha ő is a bátyám lenne" – fogalmazott Völgyi.
 

Kapcsolódó hírek