Családi gyász: ezért távozott a Hali játékosa Debrecenbe - újabb részletek

Támadásokat kapott a Haladás-drukkerektől.

Forrás: Haladás

Még tavaly december 10-éig a Haladás játékosa volt, ezután szerződött Debrecenbe Yuriy Habovda, ezen több Hali-szurkoló is kiakadt.

A támadás oka az volt, hogy decemberben családi okokra hivatkozva kérte a szerződése felbontását Szombathelyen. Akkor így nyilatkozott a Haladás honlapjának:

,,Mindenkinek, aki bármilyen formában a klubhoz kötődött, nagy köszönetet szeretnék mondani az elmúlt másfél évért, de édesapám halála miatt családom számára ez egy nehéz időszak – most haza kell mennem Ukrajnába."

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - ukrán játékos Dorogon - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A támadások miatt ismét szót kért a jobb oldali védő, ezúttal utoljára:

Most utoljára ismét elmondom: azért távoztam a Haladástól, mert édesapám halála miatt közelebb akartam lenni egyedül maradt édesanyámhoz. Szombathelytől Uzgorod 600, míg Debrecentől 120 kilométerre van. Ezért döntöttem így, hiszen ez jobb a családom számára. Sokan voltak, akik nem szerettek engem és mindig Schimmer Szabolcs nevét kiabálták a lelátóról. Most, hogy visszajött Schimmer én pedig távoztam, megint velem foglalkoznak. Én azonban mindig jó szívvel fogok emlékezni a Haladásban eltöltött időre és sok sikert kívánok a csapatnak! De kérem, hogy tiszteljenek engem és a családomat. Vannak tehát olyanok, akik nem tudják, hogy mi történt - ezért mondtam el most utoljára."

FRISSÍTVE, 13.49:

DVSC: ismét megszólalt a játékos, akire kiakadtak a Hali-szurkolók - videó - NB1.hu

Jurij Habvoda a DVSC-nél folytatja a pályafutását, mint korábban már jeleztük, ez eléggé kiakasztotta a Haladás fanatikusait. Még tavaly december 10-éig a Haladás játékosa volt, ezután szerződött Debrecenbe Yuriy Habovda, ezen több Hali-szurkoló is kiakadt. A támadás oka az volt, hogy decemberben családi okokra hivatkozva kérte a szerződése felbontását Szombathelyen.

Legfrissebb híreink