Crvena-FTC: megsérült a szerbek kulcsjátékosa, megvan a meccs bírója

Rossz hírt kaptak a belgrádiak.

Forrás: Facebook/FK Crvena zvezda

Egybehangzó szerb lapértesülések szerint a mérkőzés előtti utolsó edzésen megsérült a Crvena zvezda egyik legjobb játékosa, Osman Bukari, így nem biztos, hogy pályára léphet ma este a Ferencváros ellen az Európa-ligában.

A belgrádiak eddig zavartalanul készülhettek, ám a nyáron igazolt, 16 tétmeccsen 7 gólt és 3 gólpasszt jegyző ghánai szélső kiesése komoly érvágás lenne számukra. A 23 éves Bukari sérüléséről egyelőre nincs pontos diagnózis, így valószínűleg egészen a kezdőcsapatok nyilvánosságra hozásáig nem lehet majd tudni, játszhat-e a meccsen.

Eközben az UEFA nyilvánosságra hozta, hogy a belga Lawrence Visser vezeti a mérkőzést. Az ulloi129.hu kiemelte, a 32 éves bíró 1-es kategóriás játékvezető az UEFA kötelékén belül (mint például Bognár Tamás vagy Vad II István), 140 meccs felett jár a belga első osztályban, vezetett a másodosztályban, a kupában, valamint a Szuperkupában is, emellett az UEFA mindhárom kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában, az Európa-ligában és a Konferencia-ligában is foglalkoztatta már az UEFA.

Legfrissebb híreink