Crvena-FTC: ezért határozhatja meg a szerb klub egész jövőjét a meccs

Csak egy nagyobb hiányzójuk lehet.

Forrás: Facebook/FK Crvena zvezda

Mint ismert, a Ferencváros csütörtökön 18.45-től Belgrádban, a Crvena zvezda vendégeként lép pályára az Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában. A meccs kapcsán az ulloi129.hu szemlézte a szerb sajtó beharangozóit - ezt idézzük.

"Az Informer azt írja, hogy az eltiltott Kangwán kívül a legerősebb csapatát tudja feltenni majd este Milos Milojevity a pályára. Abban biztosak, hogy Mirko Ivanity képes lesz vállalni a játékot, valamint a hétvégi találkozón megsérült Nemanja Milunovity is tud majd játszani. Szerintük a Borjan – Erakovity, Dragovity, Milunovity, Rodity – Kanga, Sanogo – Bukari, Ivanity, Katai, Pesity összeállításban játszik majd ma a Crvena Zvezda. A Telegraf egyetért laptársával, annyit tesz hozzá, hogy a mérlegelést félretéve kell ma támadnia a hazaiaknak és felvetik annak az esélyét is, hogy centerben talán El Fardo Ben kezd. A legnagyobb nyeresége a lap szerint Ivanity játékának van, míg Sanogónak kell majd “seriffként” megállítania a középpályásainkat.

A Mondo kevésbé magabiztos Milunovity, Erakovity és Sanogo kapcsán, ők így adták meg a szerintük rendkívül támadó tizenegyet. Borjan – ?, Dragovity, ?, Rodity – ?, Kanga – Bukari, Katai, Ivanity – Pesity.

A CZ vezetőedzőjét idézve több lap is kiemeli, hogy a Fradi legnagyobb erőssége a gyors átmenet védekezésből támadásba. A Politika arra hívja fel a figyelmet, hogy egy hónap múlva a közgyűlésén új vezetőséget választ a Crvena Zvezda, ezért is fontos lesz a mai meccs. A jobbhátvéd Erakovityot idézve azt is hozzáteszik, hogy ez az egyik utolsó lehetősége a hazaiaknak a közönségüket kiszolgálni. A mai meccs után az őszi szezon novemberi végéig 9 meccset játszanak, ezek közül csak 3-at az otthonunkban – előbb a hétvégén a Szabadka, majd később a Trabzon és a Mladoszt Lucsani ellen."

Legfrissebb híreink