Craiova-Honvéd: megvan 2 elkövető, sajtótippek a román klub büntetésére

A csendőrség egyik szóvivője is nyilatkozott.

Forrás: Honvéd/Facebook

Román beszámolók szerint két Craiova-szurkolót azonosított a hatóság a csütörtöki, botrányos körülmények között véget érő Honvéd elleni Európa-liga-selejtezőn történtek kapcsán, ők már meg is kapták a büntetésüket - jelezte az nso.hu.

 

"A Gazeta Sporturilornak a csendőrség egyik szóvivője nyilatkozott: „Két férfit azonosítottunk, akik petárdát és egyéb tárgyakat dobtak be, ők 1500 lej (nagyjából 100 ezer forint) pénzbüntetésben részesültek. További szankcióként egy évre minden sportrendezvényről kitiltották őket.”

A román sportnapilap az UEFA ügyeire általában jó rálátással bíró svájci Blickre hivatkozva arról is ír, hogy a Craiova valószínűleg nem fogja megúszni pénzbüntetéssel, miután a szurkolók a játékvezetőnek is sérülést okoztak. Azt ugyanakkor nem fejti ki a lap, pontosan mi lehet a súlyosabb büntetés."

 

Az üggyel kapcsolatban írt összes cikkünk a linkre kattintva érhető el, kiváltképpen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy egy kameraállás szerint nem a játékvezetőt, hanem a Honvéd egyik játékosát vették célba a hanggránáttal.

Legfrissebb híreink