Craiova-Honvéd: érezte a románok edzője – reakciók 

A botrányt is érintették a szakvezetők.

Forrás:

Botrányos mérkőzésen, 11-es párbaj után esett ki a Honvéd a Craiova otthonában tegnap, a hosszabbítás utolsó perceiben vagy 30 percet állt a játék a balhénak köszönhetően, ami miatt a Honvéd megóvja a mérkőzést.

A találkozó után azonban a két szakvezető a pályán látottakat értékelte.

 

CORNELIU PAPURA (CRAIOVA):
„A legfontosabb, hogy továbbjutottunk. A mezőnyben jobban futballoztunk, több helyzetet is kialakítottunk, de egyszer sem sikerült a kapuba találnunk. A tizenegyeseknél higgadtabbak maradunk, ezt előre éreztem, mint a kispestiek. Összességében megérdemelten nyertünk, ehhez kétség sem férhet. A játékvezető sérülésével nem szeretnék foglalkozni, maradnék a szakmánál. Biztos vagyok benne, még nehezebb feladat előtt állunk a következő körben, de nem riadunk meg a görögöktől. Nem lehet más célunk, mint hogy az AEK-en is túljussunk. Képesnek érzem rá az együttest, de jobban kell játszanunk, mint a Honvéd ellen.”

 

 

GUISEPPE SANNINO (HONVÉD):
„Jó meccset játszottunk, mindenki látta, mi történt. Egészen addig a futballról szólt minden, amíg a játékvezető meg nem sérült… Hihetetlen! Büszke vagyok a srácokra, le a kalappal előttük, sajnos a tizenegyeseknél higgadtabbnak kellett volna maradnunk.”

Legfrissebb híreink