Carrillo: ,,A szurkolók miatt volt nagyon fontos a győzelem" - reakciók

Dajka szerint nem játszott rosszul a csapata.

Forrás: molfehervarfc.hu

Egy pontra csökkentette a hátrányát a Vidi a Ferencvárossal szemben, a Kisvárda viszont nem tudott zárkózni az élmezőnyhöz. Carrillo szerint nagyon fontos győzelmet arattak, míg Dajka László megfogta őket az öngól.

Joan Carrillo (MOL Fehérvár FC): ,,Ma a győzelem volt a legfontosabb, mert a játékosok önbizalma, valamint a szurkolóink miatt mindenképpen győzelemmel szerettük volna zárni az évet! Természetesen támadásban még mindig szeretnék többet látni a csapattól, vállalhatnánk több kockázatot, de egy erős Kisvárda ellen így is nagyon értékes három pontot szereztünk. A szünet után pedig kezdődik a munka, az edzőtáborban már több időnk lesz a taktikai dolgokra. Ha a játékosok magabiztosan játszanak majd, és az előbb említett edzésmunkát is beletesszük a felkészülés során, akkor hiszek abban, hogy javul a játék képe is, mert minden nap látom, hogy milyen jó alapképességű játékosok vannak nálunk. Nem utolsósorban pedig szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt és boldog új évet kívánni!" (molfehervarfc.hu)

Dajka László (Kisvárda): ,,A vereség ellenére szerintem jól futballoztunk, jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidő végén az öngól nagyon megfogott minket. Próbáltunk lelket önteni a játékosokba a szünetben, cseréltünk is, de egy figyelmetlenség miatt jött a második gól, amely után ellenfelünk nyugodtan futballozhatott. Mi ezt követően sem játszottunk rosszul, de a befejezésekbe folyamatosan hiba csúszott, így pedig nem lehet meccset, meccseket nyerni." (molfehervarfc.hu)

Legfrissebb híreink