Bundesliga: Dárdai Pál határozott véleménye Schäfer Andrásról

Előbbi már meghódította Berlint.

Forrás:

Mint ismeretes, a 24. Magyar Aranylabda-szavazás győztese Schäfer András lett, aki a voksolás vége óta a DAC-ból a Bundesligában szereplő Union Berlin játékosa lett. 

Berlinnek már volt és van is magyar sztárja, mégpedig Dárdai Pál, korábbi szövetségi kapitány személyében, aki játékosként és vezetőedzőként is maradandót alkotott a berlinieknél.

A Nemzeti Sport arról kérdezte az igen kiváló szakembert, hogy Schäfernek mennyi esélye lesz a Bundesligában:

„Beilleszkedés ide, türelem oda, biztos vagyok benne, hogy Andris hamarosan megkapja a lehetőséget a bizonyításra. Hallottam, hogy a hét végén még kisebb sérülés miatt hiányzott, de ha felépül, számíthat rá, hogy bevetik. A tabella nem hazudik, az Union nem véletlenül áll az előkelő negyedik helyen. Motivált, mentálisan erős gárda, amelynek játékosai nemcsak keresik, meg is nyerik a párharcok többségét. Max Kruse igazi vezére a csapatnak, tavaly az Európa-konferencialigába lőtte az Uniont, most az Európa-liga-, sőt talán a Bajnokok Ligája-szereplés is összejöhet – a nemzetközi porond Schäfer Andrásnak is újabb bizonyítási lehetőséget kínál. Nem aggódom miatta, az eddigi pályafutását szépen felépítették, nincs kétségem afelől, hogy Berlinben is megállja a helyét.”

Legfrissebb híreink