Bulinegyed: rendőrt hívott a Fradi egyik legjobbja

Érdekes tényt árult el magánéletéből az ukrán szélső.

Forrás: fradi.hu

Hosszabb lélegzetvételű nyilatkozatot adott a football24.ua-nak Olekszandr Zubkov. A Ferencváros ukrán szélsője - akit korábban a Serie A-ban szereplő Sampdoriával is szóba hoztak - hiába érzi magát jól az NB I-ben, néha bizony nem egyszerű körülmények között él lakásában, ami a bulinegyedben található.

"На Мальдівах перетнувся з Квальяреллою": Зубков - про чемпіонство Ференцвароша, Шахтар і чим Зінченко гірший від Депая - Футбол 24

 

"Olyan helyen lakunk a feleségemmel, ahol sok a turista és a diák. Pláne esténként, hisz hangoskodnak, balhéznak, szemetelnek, emiatt az utcák is elég büdösek általában. A szomszédaink éjszakánként szintén nagyon zajosak, ekkor fürdenek és hallgatnak hangosan zenét.

Volt, hogy a rendőrséget is rájuk kellett hívni, akik figyelmeztették őket, de utána semmi sem változott" - mondta a 23 éves játékos.

 

A koronavírus-járvány idején nyilván más a helyzet, mint egy átlagos hétköznapon, de Zubkov nem érez túl nagy különbséget. "Elkerülhetetlen, hogy kimozduljon az ember legalább a boltig, és meg kell állapítani, hogy talán picivel vannak csak kevesebben az utcákon. Nehéz és unalmas a négy fal között lenni, de felelőtlenség ilyenkor elhagyni a házat. Remélem, minél hamarabb rendeződik a helyzet és folytatódhat a bajnokság" - tette hozzá.

A Ferencváros két meccsel kevesebbet játszva, három pont előnnyel vezeti az NB I-et a MOL Fehérvár előtt. 

Sport365.hu - Nézze meg, a 10 legjobb "Maradj Otthon kihívást" !

 

Legfrissebb híreink