Bulgária-Magyarország: bízik a meghívóban a légiósunk

Komoly célt fogalmazott meg.

Forrás: mlsz.hu

A magyar válogatott eredetileg március 26-án lépett volna pályára Bulgáriában, de a koronavírus miatt ezt a meccset is elnapolták. A tervek szerint a két együttes június 4-én pótolhatja az összecsapást. 

Szalai Attila abban bízik, hogy Marco Rossi rá is számít majd a keretben. A 22 esztendős futballista erről a Nemzeti Sportnak beszélt. Szalai az Uruguay elleni novemberi mérkőzésen debütált a nemzeti együttesben.

"Tudomásom szerint a kapitány minden korábban számításba vett és szóba jöhető játékosát figyeli vagy figyelteti a munkatársaival, bár arról nincs információm, hogy konkrétan melyik meccsemen voltak jelen megfigyelők a stábjából. Igyekszem minden mérkőzésen a legjobbamat nyújtani, és természetesen reménykedem benne, hogy az én nevem is ott lesz a következő, bolgárok elleni mérkőzés kerethirdetésekor" - fogalmazott Szalai.

Puskás egykori együttesével hozták hírbe a magyar válogatott védőt - NB1.hu

 

Szalai jelenleg a ciprusi élvonalban érdekelt Apollon Limassol együttesét erősíti. Ebben a szezonban huszonegy tétmérkőzésen kapott lehetőséget a klubjában. Az Apollon az alapszakaszt a negyedik helyen zárta. A csapatnak arra is van esélye, hogy megszerezze a bajnoki címet, az első pozíciótól jelenleg hét pont választja el Szalaiékat.

"Ez a célunk, nekem és a csapatnak is: az aranyérem!” - hangsúlyozta Szalai, aki a mindennapjairól is beszélt. "Nehéz mindenkinek ez a helyzet, hiányzik nagyon a futball, de most csak azt tehetjük, hogy a lakásban maradunk, csupán akkor megyünk ki, amikor muszáj, és bízunk benne, hogy mielőbb véget ér ez a szörnyű járvány" - hangsúlyozta a védő.

Szalai szerződése 2023-ban jár le az Apollon Limassol csapatánál, értékét a Transfermarkt 800 ezer euróra becsüli. 

Legfrissebb híreink