Bulgária-Magyarország: bejelentés a jegyekről

Közleményt adott ki az MLSZ.

Forrás: mlsz.hu

AZ MLSZ BEJELENTÉSE:

"A magyar válogatott legközelebb október 8-án, Bulgáriában lép pályára, ahol az Eb-szereplés kiharcolása lesz a tét. A találkozóra az UEFA döntése értelmében csak hazai szurkolók válthatnak jegyeket. A mérkőzés eredeti, március 26-i időpontja és a járvány kirobbanása előtt a magyar szektorokba minden belépőre váltható voucher elkelt. Ezek árát természetesen visszakapják a vásárlók az alábbi módokon:

  1. Online vásárolt voucherek esetén a visszaváltás automatikus, Önnek további teendője nincsen. A visszaváltás után legkésőbb október 31-ig továbbítjuk a jóváírási kérelmünket a fizetési szolgáltatónak, aki 30-60 napon belül jóváírja az összeget a fizetés során használt bankszámlán. A visszatérítési folyamat indításakor Ügyfélszolgálatunk e-mailben értesíti Önt a vásárláskor megadott e-mail címen (amelyikre a visszaigazolás is érkezett).
  2. Jegyirodában vásárolt és névátírt voucherek esetén a vírus-helyzetre való tekintettel csak online van lehetőség a visszaváltásra. Kérjük, kattintson a voucher visszaváltás gombra és adja meg a vásárolt voucherek vonalkódját, a bankszámlaszámát, és a bankszámla tulajdonosának nevét, valamint a vonalkódokhoz tartozó voucherek eredeti tulajdonosainak (akinek a nevére vásárolta a vouchert) a születési dátumát. A határidő lejárta után a beérkezett igényeknek megfelelően átutaljuk a voucherek árát a megadott bankszámlaszámra. Az utalás megkezdéséről Ügyfélszolgálatunk e-mailben értesítést küld a megadott e-mail címre.

A visszatérítési folyamat lezárásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük! A visszaigénylést a jegyirodában vásárolt és névátírt voucherek esetében az alábbi gombra kattintva kezdeményezheti 2020.10.31-ig."

Legfrissebb híreink