Bulgária-Magyarország: a bolgárok szerint ekkor lehet a meccs

Még idén összecsaphat a két együttes.

Forrás: MTI

A magyar válogatott eredetileg március 26-án lépett volna pályára Szófiában, de a koronavírus miatt elnapolták a Bulgária-Magyarország mérkőzést. Sokáig úgy tűnt, hogy a két csapat júniusban pótolhatja a találkozót, de az UEFA a héten adott ki egy közleményt, amelyből kiderül, hogy a nyári időpontot is eltolták. 

"Az európai szövetség (UEFA) szerdai közlése szerint a következő lehetséges időpont szeptember 3. és 8., de problémát okozhat, hogy ekkor kezdődne a válogatottak számára a Nemzetek Ligája új idénye is" - számoltunk be szerdán az eseményekről.

Bulgária-Magyarország: újabb negatív hír - NB1.hu

 

Az nso.hu bolgár sajtóinformációkra hivatkozva arról ír, hogy ellenfelünk a szeptemberi időpontot már lehetséges forgatókönyvnek tartja. A gong.bg portál a cikkében arra világít rá, hogy az UEFA iránymutatásának megfelelően a meccset szeptember 3. és 8. között rendezhetik meg. 

A Bulgária-Magyarország párharc győztese az Izland-Románia ütközet győztesét fogadhatná. Amelyik csapat ezt az összecsapást is sikerrel veszi, megváltja a jegyét az Európa-bajnokságra, amelyet 2021-ben bonyolítanak le.  

A következő Eb speciális lesz abból a szempontból, hogy 12 város látja vendégül az együtteseket. Az egyik helyszín Budapest lesz. 

Legfrissebb híreink