Budapestre jön majd az El-be jutott Topolya

Tegnap az Ajaxtól igazoltak egyet.

Forrás:

Szerbiában két fontos tényező már most kijelenthető a vasárnap délután 16.30-tól egymás ellen játszó Topolyáról és Crvena Zvezdáról. 

Az előbbiről az, hogy a hátralévő összes bajnoki és a Vojvodina-Partizan kupadöntő végeredményétől függetlenül biztos, hogy El-induló, míg a belgrádi riválisa elleni, szerdai elődöntőben vereséget szenvedő Zvezda már bajnok.

Partizan-Crvena: keményen adtak a koronavírusnak - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

 

Ennek ellenére jó kis mérkőzésre van kilátás, mint ahogyan erre lehet majd számítani akkor is, amikor a topolyai gárda Budapesten lép majd pályára. Az a mérkőzés valamikor júliusban lesz a tervek szerint, híreink szerint ugyanis a Vasas látja majd vendégül az FK TSC-t baráti csörtére (az angyalföldiek egyébként az Admira Wacker és a DAC ellen is meccselnek majd a nyári felkészülési időszakban a híreink szerint). Azt, hogy mikor lesz a mérkőzés még nem hozták nyilvánosságra a felek, de az tény, és erről értesültünk is, hogy a felek már megállapodtak egymással.

A Topolyával kapcsolatos további hír, hogy a klub péntek délután a következőket jelentette be: „Topolyai akadémiánkon ma bemutattuk az első nagy erősítést a következő szezonra, az Ajaxból érkező Dostanić Damjant.”

Damjan egyébként 20010-es születésű, az Ajax U19-es csapatában középcsatárként számítottak a szerb állampolgárságú játékosra.

Legfrissebb híreink