Budafok-Vidi: Zsóri és az újonc balszerencséje

Hajrában dőlt el a meccs.

Forrás: molfehervarfc.hu

BUDAFOK-MOL FEHÉRVÁR FC 1-2

Küzdelmes és izgalmas meccsel zárult az NB I 25. fordulója, melyet a Fehérvár nyert meg 2-1-re. A Vidi ezzel a bajnokság során harmadszor is megverte a Budafokot a bajnokság során. Egy öngól döntötte el a három pont sorsát, ráadásul a hazai csapat még egy tizenegyest is kihagyott.

A Vidi ezzel a győzelmével immáron negyven pontos, öt pont a hátránya a második Puskás Akadémiával szemben, míg a Budafok a 11. kieső helyen zárta ezt a kört.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: ZSÓRI DÁNIEL

A Budafok Puskás-díjas játékosa a Fehérvár alkalmazásában áll, kölcsönben szerepel a fővárosi csapatnál. Az ő balszerencsés mozdulata döntötte el a meccset, mely után a saját kapujába került a labda.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A KIMARADT TIZENEGYES

1-0-ás fehérvári vezetésnél hatalmas lehetőséghez jutott a Budafok, ám Rockov kivédte Kovács büntetőjét. A mérkőzés utáni nyilatkozatában a budafoki futballista el is ismerte, hogy ezen mehetett el a meccs.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

17. p.: Nikolics készítette le a labdát Zivzivadzdének, aki 17 méterről a jobb felső sarokba bombázott. 0-1!

35. p.: Egy gyors bedobás után kovács készítette le Skribeknek a játékszer, aki 11 méterről a kapuba lőtt, hiába ért bele Rockov. 1-1!

84. p.: Houri bal oldali szabadrúgása után Zsóri Dániel egy szerencsétlen mozdulat utám, becsúszva a saját kapujába lőtte a labdát. 1-2!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő körben a Budafok Mezőkövesdre látogat, míg a Fehérvár a Puskás Akadémia vendége lesz.

JEGYZŐKÖNYV:

Budafoki MTE-MOL Fehérvár FC 1-2 (1-1)
Budafok, zárt kapus, v.: Zierkelbach
Budafok: Bese - Huszti A. (Micsinai, 83.), Jagodics, Romic, Medgyes - Csonka, Oláh - Skribek (Ihrig-Farkas, 64.), Filkor (Margitics, 83.), Szabó M. - Kovács D. (Zsóri, 72.)
MOL Fehérvár: Rockov - Nego, Rus, Stopira, Hangya - Fiola, Alef (Pinto, 52.) - Bamgboye (Bolla, a szünetben), Nikolics (Houri, 75.), Petrjak - Zivzivadze (Szabó L., 90.)
gólszerzők: Skribek (40.), illetve Zivzivadze (17.), Zsóri (84. - öngól)
sárga lap: Margitics (93.), illetve Nego (67.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

REAKCIÓK:

Csizmadia kicsit bírózott, Szalai hiányolt valamit - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink