Budafok-Vidi: Zsóri Dániel ártatlan – videó

Főszereplők voltak a cserejátékosok.

Forrás:

"Ha mindenképpen csak egyet választhatnék, akkor a bajnoki meccset mondanám, mert a bennmaradáshoz óriási szükségünk van a pontokra. Ugyanakkor a Magyar Kupát sem dobnám oda az ellenfélnek... Tudod mit? Legyen az, hogy vasárnap győzünk, szerdán pedig döntetlent követően büntetőrúgásokkal jutunk tovább. Az így működhet, ugye?"

A fenti válasz Zsóri Dánieltől származik, akit a Budafok honlapja kérdezett meg az esélyekről a vasárnapi, MOL Fehérvár FC elleni bajnoki előtt, de úgy, hogy a két mérkőzés közül ki kellett jelentenie, melyiket nyerje meg a BMTE.

Zsóri ugyanis a Vidi játékosaként szerepel kölcsönben a budafokiaknál, így számára mindig különleges a két csapat egymás elleni meccselése.

Zsóri, aki eddig 3-szor volt eredményes a Budafok ellen, két Vidi elleni mérkőzésen lépett eddig pályára. Az elsőn, amit augusztus 30-án rendeztek meg és 4-1-re nyertek meg a piros-kékek nem játszott, a másodikon viszont igen, méghozzá kezdőként, 45 percet Fehérváron. Azt a találkozót is a Vidi nyerte meg, szintén 4-1-re.

És akkor elérkezünk időrendben a most vasárnapi mérkőzéshez, amin Zsóri csere volt, majd a 72. percben váltotta azt a Kovács Dánielt, aki ugyan kihagyott egy 11-est, de adott egy gólpasszt is.

Zsóri főszereplő lett a mérkőzésen, mert a 83. percben Lyes Houri bal oldali szabadrúgásába ( aki 2 perccel Zsóri után lett becserélve) olyan szerencsétlenül ért bele, hogy a labda a Budafok kapujában landolt. Azzal lett 2-1 a Vidinek, ez maradt a mérkőzés végeredménye is.

Budafoki MTE - MOL Fehérvár FC | 1-2 | (1-1) | OTP Bank Liga | 25. forduló | MLSZTV

2021.03.07. OTP Bank Liga, 25. forduló Budafoki MTE - MOL Fehérvár FC | 1-2 | (1-1) | összefoglalóIratkozz fel az MLSZ TV csatornájára: http://bit.ly/2EsS9I...

A két cserejátékos tehát döntően befolyásoló tényező volt, ám azt meg kell jegyezni, hogy Zsóri nem szándékosan segítette az eredeti csapatát, hanem menteni akart, de nem érte el jól a labdát.

A BMTE tehát szerdán a Vidi vendége lesz a Magyar Kupában, míg a válogatott meccsek miatti szünet előtti utolsó bajnoki fordulóban a Mezőkövesdé.

Egyik sem lesz könnyű feladat...

Legfrissebb híreink