Budafok: pozitív meglepetést ígér az új szerzemény

Bizonyítási vágy fűti.

Forrás: budafokimte.hu

Az nb1.hu-n már korábban beszámoltunk arról, hogy Takács Ronald a Budafok ötödik nyári szerzeménye. Az NB I-es újonchoz igazoló 22 esztendős játékos elmondta, meccshiánnyal küzd, ennek ellenére bizonyítani szeretne.

Budafok: ötödik igazolását jelentette be az újonc - NB1.hu

 

"Fontos, hogy fizikálisan jó állapotba kerüljünk, emellett pedig minél jobban elsajátítsuk az edzéseken gyakorolt játékelemeket. apról napra jobbak vagyunk, már az elmúlt hetekben is sokat fejlődtünk. Én magam még érzem a meccshiányt, de nincs semmi probléma, azon dolgozom, hogy elérjem a csúcsformát. Szeretném bizonyítani magamnak és mindenkinek, aki ismer, hogy helyem van az élvonalban. Ahogy a BMTE-nek is. Pozitív meglepetést fogunk okozni…" - mondta Takács a Budafok hivatalos weboldalának

A korábban a magyar utánpótlás-válogatottakban szereplő játékos az előző idényben csapat nélkül készült. Elmondta, a beilleszkedéssel egyáltalán nem volt problémája.

"Nehezen éltem meg az elmúlt időszakot, de sokat imádkoztam és meghallgatott a Jóisten, megadta nekem ezt a lehetőséget. Olyan, mintha már évek óta a BMTE játékosa lennénk, hamar befogadtak a többiek. Nagyon tetszik az a koncepció, amelyet felvázoltak előttem. Azon leszek, hogy góllal, gólpasszokkal segítsem a csapatot a céljaink elérésében" - mutatott rá a balszélső.
 

Legfrissebb híreink