Budafok-Pécs: fáradtság és nehéz lábak - reakciók

Az új igazolás hibákat is látott.

Forrás:

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a Budafok 2-0-s győzelmet aratott a Pécs ellen. Az edzőmeccs első gólját Kovács szerezte a 27. percben, míg a végeredményt Szabó állította be az 56. minutumban. A budafoki csapatban Takács Roland és Talabér Attila személyében két próbajátékos is szerepelt.

Budafok-Pécs: két próbajátékos szerepelt a Budafokban - a gólok története - NB1.hu

 

Lőrinczy Attila leigazolását május végén jelentette be a Budafok. A 26 éves középpályás örül a sikernek, de látott hibákat a Budafok játékában.

"Az első két hét elég kemény volt, így ezen a meccsen eléggé elfáradtam. Rég játszottam ennyit. Azt gondolom, hogy jó kis meccset játszottunk. Ilyenkor nem az eredmény számít, de sokkal jobb egy győztes meccs után lejönni a pályáról. Örülünk, hogy nyertünk, a hibákat pedig igyekszünk kijavítani. Szokni kell az új taktikát, teljesen más a játékrendszer, mint amiben korábban játszottam. Van még hova fejlődni, de egyre jobban megértjük egymást a társakkal" - nyilatkozta Lőrinczy, aki a Soroksártól igazolt a Budafokhoz.

Security Check Required

 

Az NB II-re készülő Pécs vezetőedzője, Vas László úgy véli, a pécsiek hozzáállását nem érheti kritika.

"Meggyőződésem, hogy a játékosok ezen a mérkőzésen is minden tőlük telhetőt megtettek. A Budafok ellen sajnos nehezek voltak a lábak, rossz döntéseket hoztunk, olyan játékhelyzetekben is, amelyekből gólokat szerezhettünk volna. Mindkét kapott találat elkerülhető volt, ám a hozzáállással és a munkával elégedett voltam" - fogalmazott Vas a pmfc.hu-nak.

Legfrissebb híreink