Budafok-Honvéd: két lehetséges időpontja van a pótlásnak

Karácsonyi fieszta is lehet.

Forrás:

Mint ismeretes, a Budafok tegnap bejelentette, hogy elfogadja a koronavírus-járvánnyal sújtott Honvéd halasztási kérelmét, így más időpontban kerül majd sor az eredetileg ma délutánra kiírt BMTE-Kispest bajnoki mérkőzés.

Budafok-Honvéd: bejelentés a meccsről - NB1.hu

 

A budafokiak hivatalos közleményét, illetve Oláh Lóránt sportigazgató sportszerű nyilatkozatát már közöltük, most jöjjön Jakab János tiszteletbeli elnök megszólalása, aki utalt rá, hogy a meccs pótlására két lehetséges időpont létezik.

Budafok-Honvéd: a döntés háttere - NB1.hu

Forrás: budafokimte.hu Mint ismert, a Budafok elfogadta a Honvéd halasztási kérelmét, így a hétvégén nem csap össze a két csapat. A döntés hátteréről a budai csapat sportigazgatója, Oláh Lóránt mesélt a klub hivatalos honlapjának: ,,Egy rendkívüli helyzet kezelése rendkívüli döntéseket igényel. Összetett kérdés a mostani.

ÍME, A BUDAFOK HONLAPJÁN MEGJELENT BEJELENTÉS JAKAB JÁNOSTÓL:

„"Egyhangú döntés született. Telefonon egyeztettünk a Melbourne-ben tartózkodó tulajdonossal, Bélteky Róberttel, akihez hasonlóan a péntek délutáni vezetőségi ülés résztvevői is egyöntetűen támogatták a Honvéd kérelmének elfogadását. Minket az elmúlt öt és fél évben is, mióta a klubot irányítjuk, mindig a tisztesség és a becsület vezérelt."

Jakab János hozzátette, mivel csapatunknak van már egy elhalasztott mérkőzése, a Budapest Honvéd elleni találkozó pótlására két lehetséges időpont, december 23. vagy január 20. merült fel.

"Oláh Lóránt sportigazgató és Csizmadia Csaba vezetőedző szakmai érvei alapján döntöttünk a decemberi dátum mellett. Sajnálom azokat, akik úgy tervezték a most szombati napjukat, hogy a lelátón szurkolnak nekünk és ez meghiúsult. Megígérhetem, hogy a lehetőségekhez mérten egy nappal Szenteste előtt igyekszünk ünnepi hangulatot teremteni a BMTE Stadionban".

Legfrissebb híreink